Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű srácok flegmák, közönyösek, a kevésbé jóképűek imádnivalóak, kedvesek. Nincs is már arany középút? = (
Hát van, de sajnos már lestoppoltam :D
Viccet félretéve... Tényleg ehéz megtalálni, nekem is az öleme pottyant a dolog, és nagyon boldog vagyok miatta. Ne add fel :) Ha nem pesti vagy, akkor könnyebb dolgod van. Én az vagyok, és vidékig kellett mennem, hogy mélyérzésű, jóképű pasit találjak....
21/L
Nekem is ez az észrevételem, mint a kérdezőnek.
-Aki kicsit is jóképű, az egy beképzelt bu*kó, párkapcsolatra képtelen
-aki csúnya, vagy nem igazán egy okos illető (illetve ez vegyes)de nagyon kedves aranyos, de nem vonzódsz hozzá
-aki jóképű+kedves, hűséges= foglalt
Vagy nem ismerem:((((
Volt olyan, hogy a jóképű, iskolázott de bunkó pasimat kellett volna ötvözni a csúnya, nem igazán okos, de kedves ismerősömmel.
Mármint okos és jóképű+kedvesre.
Szerintem nincs nagyon középút, vagy ha van is, a nők gyorsan lefoglalják a jobbakat!
Azért bunkó a jóképű, mert nagy az ego és tudja, hogy van mindig más nő.
A csúnya v. buta v mindkettő pasi azért udvarol, meg edves, meg figyelmes, mert tudja, hogy meg kell fogni a a nőt, mert mást úgy sem kap.
Tehát nekem ez sem kell meg amaz sem. Mindegyik szánalmas.
Most gondolj bele, azért jársz egy kedves rondával, mert ő is nagyon akar, de csak azért, mert korlátozottak a lehetőségei.
Bár lehet hogy személyiség függő is, meg mindenkinek más az ízlése.
a szépség és a csúnyaság szubjektív! és légyszi ne mondj olyat valakire hogy csúnya, max neked nem tetszik! elég sértő és önbizalomromboló! tudjátok lányok/nők/vénasszonyok manapság olyan elvárásaitok vannak amiket férfi teljesíteni csak alig, vagy egyáltalán nem is tud! tisztelet a kivételnek... Szóval száljatok le a magas lóról, vagy ne sírjatok hogy nicns senkitek! Lehetsz boldog egy kevésbé "szép" emberrel, csak esélyt kéne adni.
és mielőtt a sok ultrabombázó nagycsöcsű f@szfaló most azzaljönne h jaj te is biztos csúnya vagy... azokat felvilágosítom h nem! csak szívemen hordom férfitársaim gondjait! nemhiába nem értjük mi meg a női lélek rejtelmeit, hisz oly bonyolult:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!