Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindent megteszek, mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent megteszek, mégsem elég. Vajon miért nem vagyok elég jó neki?

Figyelt kérdés
Mindent megteszek a kapcsolatunkért,lesem mit akar,ugrok,ha kell.Nekem ez nem fáradság.Mégis azt hallom,hogy magányos mellettem,hogy nincsenek barátaink.Nekem nem kell senki,csak ő.Én akarok lenni a barátja,társa,szerelme, mindene.Hétvégén szórakozni akar menni,nagy nehezen ráveszem magam,és elmegyek vele,olyan emberek közé.De ő mindig társaságot akar,meg barátokat.Nem érti meg,hogy az emberekben nem lehet megbízni.Finoman próbálom rávezetni,hogy ne bízzon meg senkiben.Bennem viszont kételkedik vagy kinevet.
2013. jan. 15. 12:51
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
milyen férfi vagy! előadod magad mint egy hős szerelmes, meg mennyire bánt meg így leiszom magam meg úgy, aztán meg röhögsz. TE egy KÖCSÖG vagy!
2013. jan. 15. 19:32
 42/45 A kérdező kommentje:

hülye pna, ma jól megszvatom

ez a vodka király

2013. jan. 15. 20:04
 43/45 anonim ***** válasza:

tudod kit szivatsz meg, hát hazudsz mint a vízfolyás, egyik percbe meg vagy bántva másik percbe kiröhögsz mindenkit, majd eljátszod, hogy iszol!

Ha igazi férfi lennél, akkor, nem itt lennél, hanem szépen magányodba eliszogatnál és közbe elgondolkoznál, hogy mit és hogy rontottál el... Miért kell bocsánatot kérned stb.

DE TE egy képmutató, hazug, KÖCSÖG vagy, akinek egy saját véleménye nincs! Itt mindenki előtt sajnáltatod magad, közbe meg a párod valahol zokog...

2013. jan. 15. 20:26
 44/45 anonim válasza:

igyál, úgysem old meg semmit, legalább telik az idő! Legalább addig sem stresszelsz azon, hogy miért nem vesz fel a telefont, vagy mi fontosabb a kettőtök gondjain!

Szerintem, ha jól megb..d, akkor minden helyrejönne a helyébe! De nem kedveskedve, azért elrabolni nem kell - válaszd a középutat, aztán adjál neki ami kifér....

2013. jan. 15. 20:35
 45/45 anonim ***** válasza:
van még valami itóka, mert megszomjaztam kiscsávó!
2013. jan. 15. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!