Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindent megteszek, mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent megteszek, mégsem elég. Vajon miért nem vagyok elég jó neki?

Figyelt kérdés
Mindent megteszek a kapcsolatunkért,lesem mit akar,ugrok,ha kell.Nekem ez nem fáradság.Mégis azt hallom,hogy magányos mellettem,hogy nincsenek barátaink.Nekem nem kell senki,csak ő.Én akarok lenni a barátja,társa,szerelme, mindene.Hétvégén szórakozni akar menni,nagy nehezen ráveszem magam,és elmegyek vele,olyan emberek közé.De ő mindig társaságot akar,meg barátokat.Nem érti meg,hogy az emberekben nem lehet megbízni.Finoman próbálom rávezetni,hogy ne bízzon meg senkiben.Bennem viszont kételkedik vagy kinevet.
2013. jan. 15. 12:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bunkó, de ez nem ok arra, hogy erőszakoskodj. Akkor inkább vond meg azokat a szívességeket, amiket nem értékel.
2013. jan. 15. 18:10
 32/45 anonim ***** válasza:
84%

Ez a falra hanyt borso esete, kar beled a szo tenyleg. Mondhat neked barki barmit, az eletben nem fogsz belatni soha semmit, mert mindig lesz valami valosagtol elrugaszkodott hulye magyarazatod mindenre, amit te magad elhiszel, de lassuk be, amit muvelsz szerencsetlen csajjal, az minden, csak nem szeretet.

Egyszer egy tok ugyanilyen karakterbe futottam bele, 1 honap utan kivagtam, mint macskat szarni, utana jott a horror zaklatos korszaka mondvan, hogy de hogy mennyire szerelmes belem, es nem fogta fel a csokott agyaval, hogy nem akartam vele beszelni, ejjel hivogatott a lakasom elott, hogy megoli magat, mondtam is neki, hogy jo, csak haladjunk mar, mert rohadtul unom az amokfutasat, persze csak lelki terror szintjen probalt visszaedesgetni a nagy szerelme heveben. Nos, te pontosan ugyanez az elcseszett gyoker vagy, amit akkor sem fogsz belatni soha, ha a jo isten mondja a szemedbe direktbe.

Mondjuk a srac most ugyanannyi idos, mint te vagy. Mekkorat rohognek, ha kiderulne, hogy te zaklattal honapokon keresztul :D

2013. jan. 15. 18:11
 33/45 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem érti meg,hogy szeretem."

Te meg egyszerűen azt nem érted meg, hogy ha valakit szeretünk az nem egyelő azzal, hogy onnantól kezdve hopp, elpárolog minden addigi ismerős mellőlünk, és a továbbiakban csak az adott két ember él egy másik univerzumban.

Ezt fogd fel!

2013. jan. 15. 18:13
 34/45 sz.detti81 válasza:

Egyrészt nagy gyerek vagy másrészt egy bolond szerelmes! Csak itt az előttem íróknak, hogy nem bátorítás lesz amit írok, hanem mindenki gondolkozzon el rajta:- ez a kis taknyos bele van zúgva a csajba és próbálja védeni mindentől. Közbe pedig nem veszi észre, hogy eltávolodik a valóságtól, csak a rosszat látja és a rosszat keresi mindenkibe. Valószínűleg ebbe a lány is partner. Férfiak nem szabad erőlködni, az a szép, amikor mindent megtehetünk értetek és ha gond van ott vagytok támaszként!

Az, hogy nem veszi fel a telefont és nem akar beszélni, abban lehet annyi, hogy saját magát is hibásnak találja. De nem követhetett el rosszabb húzást mint TE. Lehet, hogy fáj, hogy állandóan elszalad, de ha szalad, hát szalad. Hagyni kell szaladni....

Nem vagyunk buták, ha tudtál valamit nyújtani, akkor azt úgyse felejti...

2013. jan. 15. 18:15
 35/45 A kérdező kommentje:
Akkor vagy leiszom magam vagy beveszek egy nyugtatót.nem bírom ezt a streszt.Nem az van amit szeretnék.
2013. jan. 15. 18:56
 36/45 kisssslaszlo válasza:

Nőért miért csinálod a cirkuszt? Megtettél mindent, nem értékeli, hagyd a francba. Majd jön másik aki szeretni fog és törődik veled és minden rendbe jön! Láttam én már ilyet nem egyet, jobbat fogsz kapni aki értékel.

Azért látom, van egy két fura húzásod, de ki tudja mi a fenéért nem hagyod kiszállni a kocsiból....???

Egyébként azért kételkedik benned, mert próbálod megvédeni a csalódásoktól, az emberektől és egy kicsit hiszikény a külvilággal kapcsolatba. Viszont Te meg senkinek nem hiszel feltétel nélkül...

2013. jan. 15. 19:05
 37/45 anonim ***** válasza:
Figyelj ha már nem hallgat meg, és nem veszi fel a telefont, akkor egy üveg tömény, egy rekesz sör, egy kis nyugtató és már semmi gondod sem lesz az életbe...
2013. jan. 15. 19:10
 38/45 A kérdező kommentje:
Azért,mert engem senki nem szeretett még úgy mint ő.
2013. jan. 15. 19:12
 39/45 anonim ***** válasza:
Akkor más a helyzet, 2 üveg tömény vénásan, hideg sör, hogy ki száradj, és egy kis lónyugtató! Egy dologra figyelj, hogy lehetőleg a hányást ne nyeld vissza. ++++ lehetőleg ne indulj sétálni mert kb -10 fok lesz és egy csúszás után szobrot állítanak majd neked valentin napon...
2013. jan. 15. 19:22
 40/45 A kérdező kommentje:
nagy poén,jó nagy poén...várok..itt.
2013. jan. 15. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!