Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindent megteszek, mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent megteszek, mégsem elég. Vajon miért nem vagyok elég jó neki?

Figyelt kérdés
Mindent megteszek a kapcsolatunkért,lesem mit akar,ugrok,ha kell.Nekem ez nem fáradság.Mégis azt hallom,hogy magányos mellettem,hogy nincsenek barátaink.Nekem nem kell senki,csak ő.Én akarok lenni a barátja,társa,szerelme, mindene.Hétvégén szórakozni akar menni,nagy nehezen ráveszem magam,és elmegyek vele,olyan emberek közé.De ő mindig társaságot akar,meg barátokat.Nem érti meg,hogy az emberekben nem lehet megbízni.Finoman próbálom rávezetni,hogy ne bízzon meg senkiben.Bennem viszont kételkedik vagy kinevet.
2013. jan. 15. 12:51
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Kissé furdal a lelkiismeret.

Nagyon idegesít ugyanis,hogy feltételezget rólam dolgokat, azt mondja,hogy alattomos vagyok,és háttérből próbálom irányítani.De erre nincs bizonyítéka.

Legutóbb is ez történt,és felidegesített , mert nem volt igaza.Azt mondta,hogy haza akar menni,mondtam elviszem.De nem engedtem ki a kocsiból,mert olyan dühös lettem.Kicsit gyorsan mentem,és nagyon bepánikolt.Tényleg csak dühös voltam, és nem gondoltam komolyan.És most nem beszél velem,nem tudom helyre lehet-e hozni.Csak azt akartam,hogy értse meg,nincs igaza.Akkor tényleg nem volt.

2013. jan. 15. 13:09
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Jasszus Kérdező, te pszichopata vagy. Nem engeded ki az autóból? Normális vagy? És még te merészelsz papolni a bizalomról? Álljon már meg a fáklyás menet! Hogyan bízzon meg valakiben, aki bezárta őt? Örülj, hogy nem hívja rád a rendőrséget, mert te elmekórtani eset vagy!!

Neked addig nem való egy kapcsolat, amíg sürgősen ki nem gyógyítod magad az ilyen tévképzetekből, hogy a barátnődnek kizárólag veled kell lennie, és nem lehetnek barátai. Igenis kellenek a barátok - neked pedig egy pszichológus, de minél előbb...

Szerencsétlen nők, hogy ilyenekbe is belebotolhatnak, mint te, miközben ismerkednek...

2013. jan. 15. 13:15
 13/45 Nueleth ***** válasza:

Nem engedted ki a kocsiból?

Szerintem nagyon teperj utána, mert érthető, hogy nagyon kiakadt. A helyében én nagyon elgondolkoznék ezen a kapcsolaton, biztosan nagyon dühös lennék. Szerintem nyiss felé, és próbálj meg változtatni, ha nem akarod elveszíteni...

2013. jan. 15. 13:15
 14/45 anonim ***** válasza:

Jesszus, ne haragudj, de veled valami nagyon nem stimmel.

Borzasztóan önző vagy. Azért, mert neked nem kell senki más rajta kívül, elvárod, hogy neki se kelljen?

Ez meg kész őrület:

"Finoman próbálom rávezetni,hogy ne bízzon meg senkiben."

"azt mondja,hogy alattomos vagyok,és háttérből próbálom irányítani.De erre nincs bizonyítéka."

Szóval te is tudod, hogy befolyásolni akarod, és felháborodsz, mert rájön? És igazad van, csak mert ő nem tudja bizonyítani?

Ne haragudj, de ha egy icipicit is szereted ezt a lányt, akkor szakíts vele. És menj el szakemberhez. Nem normális, amit művelsz.

2013. jan. 15. 13:17
 15/45 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ebben a párkapcsolatban veeld van a baj. Méghozzá elég komolyan. Mi az hogy az emberekben nem lehet megbízni, te nem ember vagy? Miért ne lehetnének barátai. Nagyon nem jó valakitől függeni, mert az függőség, nem kapcsolat.

Ha sokáig így meg lehet szakít veled, akármennyire is szeret.

2013. jan. 15. 13:18
 16/45 A kérdező kommentje:
Pedig sokszor féltékeny.Szerinte szemezek másokkal,de nincsen igaza.Nem tudja bebizonyítani, csak feltételez dolgokat és készpénznek veszi.Nagyon ki tud hozni ezzel a sodromból.
2013. jan. 15. 13:27
 17/45 anonim ***** válasza:
Nem azért, de nekem is az a benyomásom, hogy manipulálni próbálod. Irigylem a tisztánlátását.
2013. jan. 15. 13:35
 18/45 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem hagyd, hogy magától rájöjjön kiben lehet és kiben nem megbízi. Majd a saját kárán megtanulja, hogy ki barát és ki ellenség.

Nem szép tőle hogy kinevet és kételkedik. Szerintem túl görcsösen akarod a dolgot, nagyon szeretheted, DE gondolkozz el, hogy hosszú távon ez nagy teher lehet neki!

Hagyd egy kicsit gondolkozni és ha szeret akkor nincs gond meg fog érteni...

2013. jan. 15. 14:29
 19/45 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok pszichopata.A kocsiba nem úgy zártam be,hogy rázártam,hanem gondoltam megyünk egy-két kört amíg megnyugszik.Azt szokta csinálni,hogy hazamegy,és nem tárgyal velem.Nem veszi fel a telefonjaimat,nem válaszol az üzeneteimre,sem az sms-ekre,nem enged be ha csöngetek,hiába szobrozok a lépcsőn.Amíg ő meg nem nyugszik, addig nem beszél velem.Ez az idő-van,hogy 1-2 nap- nagyon hosszú nekem, és nem bírom ki nélküle.Ezt akartam elkerülni,gondoltam lerendezzük, menet közben úgysem tud kiszállni.Csak erre bepánikolt,és nem gondoltam volna.
2013. jan. 15. 14:32
 20/45 anonim válasza:
33%

31N

Véleményem, hogy nagyon szereted, de rendbe kell nektek tenne rengeteg kis apróságot:

- ha menni akar menjen - ne nyugtasd, ne zárd kocsiba stb.

- ne legyél erőszakos - ha szereted akkor türelemmel mindent elérhetsz...

- lényeges, hogy én a helyedbe nem keresném, mert ha hibázott és te keresed, akkor úgy érezheti, hogy neki volt igaza

Barátságokra figyelj oda, mert könnyen a szerelem rovására mehet részedről és részéről is... a hiánya is, de a túlzott barátkozás is....

Neked nyugalmat és kitartást... és lehetőleg ne ugorj neki első szóra, kérjen meg ha valamire szüksége van. Elvégre társak vagytok, akkor legyen szája és merjen kérni...

2013. jan. 15. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!