Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindent megteszek, mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent megteszek, mégsem elég. Vajon miért nem vagyok elég jó neki?

Figyelt kérdés
Mindent megteszek a kapcsolatunkért,lesem mit akar,ugrok,ha kell.Nekem ez nem fáradság.Mégis azt hallom,hogy magányos mellettem,hogy nincsenek barátaink.Nekem nem kell senki,csak ő.Én akarok lenni a barátja,társa,szerelme, mindene.Hétvégén szórakozni akar menni,nagy nehezen ráveszem magam,és elmegyek vele,olyan emberek közé.De ő mindig társaságot akar,meg barátokat.Nem érti meg,hogy az emberekben nem lehet megbízni.Finoman próbálom rávezetni,hogy ne bízzon meg senkiben.Bennem viszont kételkedik vagy kinevet.
2013. jan. 15. 12:51
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
18,20 : kiszabadultál?
2013. jan. 15. 14:45
 22/45 anonim ***** válasza:
Na jol van, megvan a mai pszicho is.
2013. jan. 15. 14:50
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

"...gondoltam megyünk egy-két kört, amíg megnyugszik"

Hadd döntse már el ő, hogy akar-e egy-két kört menni, vagy inkább otthon szeretne megnyugodni. Másik dolog, hogy szerinted attól, hogy ha valakit akarata ellenére nem hagynak kiszállni egy autóból az meg fog nyugodni? Te is inkább menekülnél egy ilyen helyzetből nem?

"Nem veszi fel a telefonjaimat,nem válaszol az üzeneteimre,sem az sms-ekre,nem enged be ha csöngetek,hiába szobrozok a lépcsőn."

Szerinted ez normális viselkedés? Részemről én hajlandó vagyok felfogni, hogy ha valaki nem kíváncsi rám. Felhívom max 3szor, esetleg küldök neki egy üzenetet, hogy mi van vele. Esetleg szüleinél, barátainál érdeklődök róla, hogy minden okés-e, de ennyi. FŐLEG, ha tudom, hogy én voltam a hülye. Az azért ijesztő ám, ha valaki nem tágít az ablakod elől, pedig megkéred rá szépen-csúnyán is...

"Ez az idő-van,hogy 1-2 nap- nagyon hosszú nekem, és nem bírom ki nélküle"

Megnyugtatlak, nem állnak le a szerveid, ha 2 napig nem látod a barátnődet. Hidd el ki fogod bírni. Ne nyavalyogj!

"Csak erre bepánikolt,és nem gondoltam volna."

Ha az előzőek még nem lennének akár egyenként is bizonyítékok arra, hogy nem vagy teljesen komplett, ez az utolsó mondat világossá teszi.

Te komolyan csodálkozol azon, hogy valakivel összeveszel, mondjuk kiabáltok egymással a kocsiban ez a valaki ki akar szállni, de te nem hagyod, és erre ő bepánikol? El sem tudod képzelni mennyire megijedt tőled? Ne EZÉRT nem vagy normális. Ennyi empátia sem szorult beléd életed 28 éve alatt? Szóhoz sem jutoka megdöbbenéstől...

Örülj, hogy nem talpraesettebb a barátnőd. Egy volt egyetemi lány csoporttársammal csak egyszer próbálta meg eljátszani ezt a barátja. A csaj azonnal kikapcsolta az övét, berántotta a kéziféket, kiszállt és elfutott.

Szóval nézz magadba, idióta, és nagyon gyorsan rendezd át maggadban a kapcsolatokról alkotott véleményedet. Már csak a magad érdekében is, mert egyszer (ha nem is ez a mostani barátnőd) valaki a sarkára fog állni veled szemben. Majd küldi rád az igenerős apukát/bátyót/havert, hogy magyarázzák el, mit jelent az, hogy "Most nem akarlak látni!"

2013. jan. 15. 16:42
 24/45 plazacica válasza:

1. bezárod a kocsiba? miért tetted, megnyugodott?

2. Kételkedik benned? Miért? adtál rá okot?

3. Miért kell rávezetni, hogy ne bízzon meg senkiben?

Kicsit furcsán látod a világot, nem mindenki rossz és nem mindenki akar rosszat! Erőszakkal semmire sem mégy, egy pszicológus nem ártan nektek az tuti, tudok egy jót, ha érdekel...

Azt tanácsolom nyugodj meg, fél tőled - mert nagyon agresszív lehetsz, ne bántsd - egy nőt soha nem szabad bántani.... akármennyire is megérdemli. Szép szóval kell elintézni mindent!

Írhatnál még részleteket mert elég zavaros ez az egész kapcsolat!

2013. jan. 15. 17:23
 25/45 A kérdező kommentje:

Azért van ,mert soha nem hallgat meg.Mindig az övé az utolsó szó.Most is, egy órája hívogatom,2 x vette fel és nem akar velem beszélni.Meg sem hallgat-pedig félre ért.

Soha nem bántottam fizikálisan! Ő viszont párszor nekem esett. Igaz a múltkori kocsis esetkor,és egyszer amikor a lakásajtót bezártam,és elálltam az útját. Mindent úgy old meg,hogy el akar menekülni.Azt már mondta párszor,hogy erőszakos vagyok.

2013. jan. 15. 17:37
 26/45 dögimama ***** válasza:

Idefigyelj, mi az hogy mindent megteszel mégsem elég. Nem kell mindent megtenni, mert akkor ő azt fogja érezni, hogy szükségtelen a kapcsolatban, hagyjál neki teret. Azt, hogy miért nem vagy elég jó neki, azt ne tőlünk kérdezd, ezt ő tudja.

Hagyd békén, ne erőszakoskodj, ha nem akar veled menni, akkor ne menjen. Értsd meg, hogy érzéseket nem tudsz ráerőszakolni, ezt kell felfognod.

Legyél vele nagyon őszinte és akkor meg fog nyílni neked, tudod mi a gyengédséget szeretjük és szeretjük az orruknál fogva vezetni a férfiakat.

Ha szereted akkor ne bántsd és ne erőszakoskodj...., nem akarhat ő sem rosszat neked.

Van esélyed, mert ha mindent megtesznek értünk, akkor azt soha nem felejtük el....

Nyugalom, kitartás, békesség

2013. jan. 15. 17:39
 27/45 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem érti meg,hogy szeretem.
2013. jan. 15. 17:46
 28/45 anonim ***** válasza:
A rendőrségen kéne feljelenteni téged zaklatásért, idióta.
2013. jan. 15. 17:56
 29/45 anonim ***** válasza:
54%

Na idefigyelj DON HUAN!!! 28 éves, szerelmes, nem pszichopata még nem férfi vagy! Nem kell neked pszhiológus elég egy jó agyrázkódás! Gondolkozz: minden megteszel, ugrasz ha kell, nem fáradtság stb. - ha ezeket mind tényleg csinálod, akkor ezért is magányos, mert elveszed a saját dolgainak intézésenek szabadságát, elveszed azt a lehetőséget, hogy emberekkel kerüljön kontaktusba és saját bőrén tapasztaljon! HAGYD intézze a dolgait, amúgy is szeretünk főnökösködni, ha meg valami nem sikerül, akkor ott meg előveheted a férfias nyers erőt... - de ezt ne ellenünk használd!

Se finoman, se erőszakosan ne vezesd rá semmire, mert az nem olyan mint amikor tapasztaljuk..., ha gond van, majd keres...

Elkövettél egy-két hülyeséget, megbocsátható lesz... (ezért remélem az RTL KLub hiradóba nem leszel benne :-)))

Jótanács: nyugalom, nyugalom, nyugalom! és Szeretet- szeretet- szeretet. és türelem

Hidd el, ezt simán meg fogjátok beszélni, csak türelem

36N

2013. jan. 15. 17:57
 30/45 anonim ***** válasza:
Nehogy még bátorítsd. Basszus.
2013. jan. 15. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!