Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni az ex-barátnőmet?!
Már 7 hónapja annak, hogy szakítottunk mert az utolsó pár hónapban elég sokat vitáztunk minden apróságból hatalmas hibát csináltunk!
A szakítás után ő nem sokára belekezdett kapcsolatokba más fiúkkal de ezek nem voltak tartósak. Részemről annyi a helyzet, hogy lehetett volna ez idő alatt 2 kapcsolatom is, de egyszerűen nem bírtam ezekre a lányokra úgy tekinteni, h bármit is akarok tőlük. Így 7 hónap elteltével még mindig magam alatt tudok lenni ha visszagondolok az együtt eltöltött időre (14 hónap). Mégis mivel tudnák továbblépni rajta? Esetleg valakinek van ebbe valami tippje, mert én már tényleg elakarom felejteni, de egyszerűen nem megy!
20/f
Na igen a zárójeles mondat, egy jó válasz lenne!
Lehet az is baj, hogy naponta látom, és ott kezdődik minden! Amikor nem látom huzamosabb ideig akkor szoktam azt érezni, hogy na sikerült túllépnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!