Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elfelejteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni az ex barátnőmet?

Figyelt kérdés
kicsivel több mint egy éve szakitottunk, de úgy hogy már egyszer szakitottunk, (ő kezdeményezte) aztán megint összejöttünk, (ezt én kezdeményeztem) egy idejig jól ment, aztán megint szakitottunk arra hivatkozva hogy már nem ugyanaz mint régen, oké, nem az a fajta vagyok aki szembeszáll, csendben elfogadtam, lehet ez volt a baj...na a szakitás után összejött egyik legjobb haverommal, de mikor rákérdeztem, persze csak barátok...aztán nemrég tudtam meg hogy nem sokkal a szakitásunk utántól együtt vannak...azóta képtelen vagyok kiverni a fejemből, nem hiányzik ő, csak az érzés...valami jó tanács? előre is köszi.:) 17/F
2011. dec. 13. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem minek kell folyton szakítani, kibékülni és ezt vagy 3X megismételni. Ami nem megy az nem megy, nem kell erőltetni. Keress mást, őt meg felejtsd el

20/F

2011. dec. 13. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Fú de könnyű ezeket tanácsolni mint az előző. Aki lelkileg kötődik a másikhoz az néha elfelejti a negatív dolgokat.

Én is jártam így. A múlton nem tudsz változtatni. Nagyon rossz az az érzés hogy akit szeret az ember mással van. De vigasztaljon az ha újra összejönnél vele sose tudnál a lányra úgy nézni mint régen. Mindíg az jutna eszedbe hogy mással kavart. És ez olyan megcsalás érzés. Sose lennél önmagad mindíg ideges lennél és ennek így semmi értelme magaddal cseszel ki. Ne gondolj erre az élet megy tovább nem tudsz a dolgokon változtatni. Én mikor az exem látom mindíg azon kapom magam hogy nézem. Ő meg átnéz rajtam. megfogadtam már sokszor hogy nem nézek rá. De nem tudok mit csinálni. Talán ilyesmi berögződés nálad is az az érzés.

2011. dec. 13. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!