Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni a volt "barátnőmet" 1,5 hónap után rolla álmodok, mit tegyek hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Van egy érzésem,hogy meggondolta magát de túl büszke ahoz hogy ő lépjen,tegnap néztem egy sorozatot amit még eggyüt néztünk és végig könnyeztem:S NEM BIROM ELFELEJTENI:s járok bulikba,barátaimmal találkozok rengeteget nem vagyok egyedül itthon csak kicsit,de mindig rajta jár az eszem:S2010. márc. 18. 13:18
2/4 anonim válasza:
Kutyaharapást szőrivel... Ismerkedj lányokkal. Én is azt teszem. És mivel kicsit húzok az előzőhöz, nem vagyok begőzölve,meg nem le akarom fektetni, és sokkal sikeresebben is megy. Ráadásul nagyon sok jó barátot is szerzek közben.
3/4 A kérdező kommentje:
De nem akarok más lányokkal ismekerkedni nekem csak ő kell:S De érzem hogy szeret de én nemfogom odamenni mert én jöttem el mert mondta hogy neki igy nemjó,mert nem szerelmes pedig smároltunk,petting volt,es utana jelentette be hogy nem jó neki igy. Azt mondtam ok akkor hagyjuk,barát nemleszek... de őrülten hiányzik 1,5 hónap után!!!
2010. márc. 18. 13:37
4/4 anonim válasza:
Velem is hasonló volt a helyzet; nem kellettem igazán, így dobbantottam. Nehezen szántam rá magam, és nagyon sokáig rossz volt utána, mert szerelmes voltam a lányba. Nagyon sok kedves, aranyos lány van még, én is azt tanácsolom, hogy ismerkedj másokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!