Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni 8 hónap után sem. és ő sem könnyíti meg a dolgom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
lassan 8 hónapja szakított velem a barátom, egész nyáron másra sem bírtam nézni, pedig lehetőség az volt bőven...nem is álltunk kapcsolatban, meg semmi, de kb 2 hónapja felvette velem a kapcsolatot, minden nap rámír msnen, de tényleg mindig, és most párszor elmentünk együtt bulizni, ahol sműroltunk, meg ölelgetett, ha más fiával beszéltem vagy táncoltam helyből odajött, meg ölelgetett...aztán rákérdeztem, hogy mivan köztünk, és beközölte, hogy szerinte semmi, de azóta is irogat, meg hív el bulizni...és nem a szexre hajt mert azt elég sok más lánytól megkaphatná, én tőlem pedig kapcsolaton kívűl nem... szerintetek van még esély, hogy össze jöjjünk? vagy felejtsem el? az a baj hogy nem tudom....előre is köszi a válaszokat!2009. febr. 20. 13:57
1/3 anonim válasza:
szerintem csak féltékeny, nem hiszem hogy akarná valami komolyat tőled.pasik....
2/3 anonim válasza:
Mivel szerinte semmi sincs köztetek (szerintem pedig igen is van köztetek vmi), ezért felejtős. Kérdezd meg tőle,mi a célja.
3/3 anonim válasza:
Én is így voltam a volt barátnőmmel. Azt hittem megint szeretne vmit tőlem de rájöttem, hogy van barátja. Szóltam neki, hogy ha van barátja mért nem írogat neki? Kicsit megsértődött de már nem ír minden nap. Mondtam neki, hogy így nehezen tudom elfelejteni, amúgyis vegye észre, hogy elveszített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!