Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mitévő legyek?!

Figyelt kérdés
Van 1 srác, akivel jól elvagyunk, szoktunk talizni is, elhülyülünk meg minden! feldobta h mi lenne ha lenne köztük valami, mondjuk csak sex! megbeszéltük h rendben és hétvégén kezdjük a dolgot! de nem tudom hogy jó ötlete, mert én szerelmes vagyok belé! segítsetek! mi csináljak?
2009. aug. 29. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egy iszonyat hülye kérdés mit csináljál? Ha most 5 en írják,hogy menj bele ketten meg hogy ne akkor belemész?Döntsd el te,amúgy hány éves vagy 14?
2009. aug. 29. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez nem túl jó ötlet. Ekkora k*rva vagy hogy csak így odadobod magadat? Hány éves vagy? Mi pasik az ilyet csak 1 szexre értékeljük utána már nemnagyon...
2009. aug. 29. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:

17 éves vok, a srác pedig 20!

Azért megyek bele, mert szeretem:(

2009. aug. 29. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok!

Már ne is haragudj,de sőtét vagy,neki csak arra kellesz te meg hagyod magad,mert szereted? Hát ha így alakul továbbiakban az életed,hogy azért mert SZERETEM akkor egy jó nagy ku.rva leszel.A szomszéd pistivel,meg majd azért fekszel le,mert szép volt a szeme,meg azt mondta,hogy szeret:DD Na minden jót kislány

2009. aug. 29. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
ne vedd sértésnek, de ha belemész a kapcsolatba, akkor tudod mi lesz a külömbség közted, és egy k*urva között? Neked nem kell fizetni.
2009. aug. 29. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Az önbecsülésed,meg a tartásod hova tűnt?!Legyen eszed,ebből úgysem fogsz jól kijönni!Én nem ribancozlak le,de azért most ne az érzelmeidre hallgass,hanem az eszedre.Az a srác már most is azt gondolja,hogy csak arra való vagy,ha lefekszel vele,akkor meg főleg azt fogja gondolni!Másrészt szenvedni fogsz utána,mint egy kutya,úgyis csak használni fog,mint egy rongyot.Ha ebbe önként belemész,akkor nagyon csacsi vagy.
2009. aug. 29. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!