Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik 30-40 év között vagytok! Gátolna titeket egy párkapcsolat kialakításában, ha a nőnek gyermeke lenne?
Véleményekre vagyok kíváncsi.
Legfőképp a 30-40 közötti korosztály véleménye érdekelne. Hogyan viszonyulnátok egy kisgyermekét egyedül nevelő anyukához-nőhöz? Zavarna, vagy egyáltalán nem érdekelne?Érdekelnek a miértek is!
Köszönöm. :)
"Te vagy az a bizonyos gáz kategória, ha tetszik, ha nem."
Apropó! Aa nem "gáz kategória" ha felcsináltatjátok magatokat, aztán az illető "lövőlegény" lelép akkor foggal-körömmel próbáltok valami marhát keresni aki eltartana mindkettőtöket?
nyilván kell valami ami megfog
de később olyan dolgok fognak megfogni téged a pasikban, amik most még nem
ez lesz a magyarázat majd akkor
29/f
Nem voltam nős, bár már sokat gondolkodok rajta. De valahogy olyan idegen tőlem, hogy gyerekes anyával legyek együtt. Nincs bajom a gyerekekkel, szeretem őket, de én szeretném ezt az utat az elejétől végigjárni. Lehet, hogy idővel változni fog, de most nem tudnék az úgymond egyedüllétből egy kiscsaládba csöppenni. Fura lenne minden hisz a gyerekneveléshez nem értek.
31!
"Apropó! Aa nem "gáz kategória" ha felcsináltatjátok magatokat, aztán az illető "lövőlegény" lelép akkor foggal-körömmel próbáltok valami marhát keresni aki eltartana mindkettőtöket?"
Azért ne beszélj többes számban. Honnan tudhatnád,hogy egy egyedül álló anya, miért is az? Lehet meghalt a férje, arról aztán igazán nem tehet. De sok más indok is lehet még azon kívül,hogy csak úgy felcsináltassa magát valaki...
Nekem nincs gondom azzal,hogy valaki nem házas akár 50évesen sem. Ez is egy álláspont. Én sem vagyok nagy házasság párti.
De azért az túlzás,hogy mással akarnánk eltartatni magunkat. Lehet valaki így gondolkodik,de én biztosan nem. Nincs annál rosszabb, ha valakinek ki vagy szolgáltatva, főleg anyagilag. Nekem még soha nem mondhatta senki,hogy az én pénzemből élsz stb...
Mindenkinek legyen meg a saját egzisztenciája. Hogy utána ezt össze rakják e vagy sem, az emberfüggő. Én a mostani álláspontom szerint, SENKIVEL nem közösködnék anyagilag, az tuti.
"Azért ne beszélj többes számban. Honnan tudhatnád,hogy egy egyedül álló anya, miért is az? Lehet meghalt a férje, arról aztán igazán nem tehet."
Nem rád gondoltam, meg azokra akik önhibájukon kívül estek ebbe a szituációba. :) De remélem, hogy lesz aki magára ismer!
"de később olyan dolgok fognak megfogni téged a pasikban, amik most még nem "
Az lehet. De akkor ettől még nem adom alább az igényeket, hiszen az igényeknek megfelelőt keresek akkor is, vagy nem? :)
Ha pl. most szeretem ha valaki kék szemű, és 10év múlva a zöld szem fog tetszeni, akkor nyilván a zöld szeműek között keresgélek. Persze a példa csak átvitt értelemben érthető.
"De remélem, hogy lesz aki magára ismer!"
:D
33!
29 éves Férfiúnak! Teljesen megértem amit írsz. Legfőképp ettől tartok a legjobban, hogy valaki inkább az elejéről szeretné kezdeni az egészet,és nem belecsöppeni a közepébe. De ahogy írtam, maximálisan megértem ezt.
ha akkor is olyan magányoska lennék mint most akkor nem zavarna :D de ha megkaphatnék sok mindenkit akkor inkább nem te lennél a kiválasztott :P
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!