Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki rajtam kívül, aki egyáltalán nem szereti a külső adottságait és ez megakadályozza párkapcsolat kialakításában?
Ez nehéz dió.
Én is voltam ezzel így, de aztán rájöttem: amíg nem én nem fogadom el saját magamat, addig a környezetem se fog.
Neked is biztos vannak szép külső adottságaid, de az a baj, hogy csak a csúnyákra figyelsz fel. Próbáld kihangsúlyozni a szépet magadon és azzal, amivel nem vagy megelégedve dolgozzál rajta... :) Sikerülni fog!(Ez csak egy tanács volt)
Sok sikert,
L, 18
szia!
figy nekem volt 1 korszakom amikor nagyon utáltam magam. sajnos még mindig nem vagyok kibékülve a külsömmel, nem tartom magam szépnek. de különleges vagyok, nem 1 tömegember, és ez azért vigasztal, hogy nincs belőlem több és egyéni módom különleges vagyok... kinézetre is és belül is. :/ nem vagyok hétköznapi ember... toom magamrol.
ha mást nem vigasztaljon az, hogy belöled csak 1 van! :) és mindenki különleges valamilyen módon! :)
16L. (bocsi ha hosszu lett :/)
van :)
én spec utálom magam...
olyan dolgok zavarnak magamon, amiken nem tudok változtatni...
nemigazán tudom hogy fogadjam el magam...
többen mondták már hogy hejes vagyok.. de nem látom magam annak... se tükörből.. képekről meg legszivesebben kivágnám magam...
addig nem zavar amíg a barátaim, a barátnőm elfogad(nak) olyannak amilyen vagyok /csak per pill nincs csajom :)/
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!