Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik 30-40 év között vagytok! Gátolna titeket egy párkapcsolat kialakításában, ha a nőnek gyermeke lenne?
Véleményekre vagyok kíváncsi.
Legfőképp a 30-40 közötti korosztály véleménye érdekelne. Hogyan viszonyulnátok egy kisgyermekét egyedül nevelő anyukához-nőhöz? Zavarna, vagy egyáltalán nem érdekelne?Érdekelnek a miértek is!
Köszönöm. :)
Köszönöm a további válaszokat! :) Ezek már pozitív hatással voltak rám! :)
Én 27éves vagyok. Tulajdonképp majdnem a gyermekem születése óta egyedül vagyok párkapcsolat ügyben. Miután nagyon megrogyott a bizalmam a Férfiakban (mindig olyanba akadtam akibe nem kellett volna), így,hogy az utolsó válaszolónak is válaszoljak, Igen eleinte BIZTOSAN csak laza kapcsolatba mennék bele. Egyenlőre távol áll tőlem, hogy valakivel összeköltözzek,és közös kasszázzunk. :))
így már jól hangzik
a 30-as korosztály jön be neked, vagy csak belőlük nézed ki, hogy belemennének ebbe?
:))
Végül is nálam nem a kor számít, magyarul nem csak a 30-asok jönnek be. Viszont nekem furán jönne ki, ha mondjuk egy 20-22 éves pasi csapná nekem a szelet. Csak ha magamból indulok ki, 20évesen teljesen más felfogásom volt mint 5évvel később. Azért hiába laza egy kapcsolat, azért közös témám legyen vele. :) Persze vannak érettebb 20évesek is, és gyerekes 30-asok. Lényege az lenne, hogy azért szellemileg,és felfogás ügyileg is egy hullámhosszon legyünk.
Mi az hogy "gáz" hogy ha valaki nem volt még nős harminc felett??? Na ez egy igazán korlátolt hozzáállás.
Amúgy meg az elvált gyerekes nők sokszor azok felé a férfiak felé nyitnak, akik anno esélyt sem kaptak. Persze most hogy Mr Tökély lelécelt vagy félrelépett, jöhetnek a "pótlékok".
Nos, kösz de kihagyom. Amúgy 35 éves normálisan kinéző férfiként lehet találni gyermektelen nőt is.
22:03
megértem, hogy az önérzeted ezt diktálja, de nem olyan rossz dolog pótléknak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!