Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, akik 30-40 év között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik 30-40 év között vagytok! Gátolna titeket egy párkapcsolat kialakításában, ha a nőnek gyermeke lenne?

Figyelt kérdés

Véleményekre vagyok kíváncsi.

Legfőképp a 30-40 közötti korosztály véleménye érdekelne. Hogyan viszonyulnátok egy kisgyermekét egyedül nevelő anyukához-nőhöz? Zavarna, vagy egyáltalán nem érdekelne?Érdekelnek a miértek is!

Köszönöm. :)

2013. jan. 14. 21:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

oké, akkor én elmondom a koromat, ami 31

:d

2013. jan. 14. 22:09
 22/44 A kérdező kommentje:

Szerintem nem gáz, ha egy férfi 30körül még nem nős. Miért is lenne?? Mostmár nem úgy van mint régen, hogy 18évesen már családjuk volt a fiataloknak.

Én meg amúgy nem az a fajta vagyok, hogy akit régen nem engedtem magamhoz közel, azt most közel engedném, mert nincs más. Szerintem ez marhaság.

Gyerek előtt,és gyerek után is van egy határ, amit betartok.

Nincs úgy,hogy kis Pista nem kellett 20 éves koromba, de most jó lesz mert van egy gyerekem és lassan 30 leszek.

Én soha nem a külsőre hagyatkoztam, hanem a kisugárzásra. Volt nekem kövér,izmos,jóképű,és kevésbé jóképű is. Mindig a kisugárzás volt a lényeg,hogy azzal megfogjon. Hiába valaki egy Brad Pitt, ha csak az üresség árad belőle. Számomra ez elfogadhatatlan.

2013. jan. 14. 22:11
 23/44 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igenis gáz, ha egy 35-40 éves férfi még nem volt soha nős. Miért nem kötelezte el magát soha? Ott valami komoly probléma van.

A 30 év még határeset.

De abban azért van valami, hogy egy 30 év feletti kisgyerekes nő alább adja az igényeket, mivel kevesebb férfiből választhat.

2013. jan. 14. 22:14
 24/44 A kérdező kommentje:

17!

De jó ilyet olvasni! :) Szívemből szóltál!

2013. jan. 14. 22:14
 25/44 A kérdező kommentje:

22!

"30 év feletti kisgyerekes nő alább adja az igényeket, mivel kevesebb férfiből választhat"

Akkor én lennék a kivétel! Miért kezdenék olyannal, aki semmilyen formába nem jön be. Akkor inkább marad a magány...

2013. jan. 14. 22:15
 26/44 anonim ***** válasza:

"ha egy 35-40 éves férfi még nem volt soha nős. Miért nem kötelezte el magát soha? Ott valami komoly probléma van."

Manapság egyre kevésbé divat a házasság. Én sem fogok soha megházasodni.

2013. jan. 14. 22:17
 27/44 anonim ***** válasza:

az tény, hogy az évek múlásával fel kell majd adni az elképzeléseket a siker érdekében

27 évesen még simán nyeregben vagy, de 37 évesen már nehezebb lesz

2013. jan. 14. 22:18
 28/44 anonim ***** válasza:

Kedves 26 éves. Nem fogsz soha megnősülni? Akkor miért érzed, hogy a nők álma vagy? Én soha nem álltam volna szóba olyan pasival, aki ezt így kerek-perec kijelenti. Te vagy az a bizonyos gáz kategória, ha tetszik, ha nem.

Szexre kell a nő, meg főzzön is rád, de a neved nem adod, mi?

Hát, az ilyentől mentsen meg minden nőt a Jóisten!

2013. jan. 14. 22:20
 29/44 anonim ***** válasza:

"Nem fogsz soha megnősülni? Akkor miért érzed, hogy a nők álma vagy? "

Ki állított ezt?

"Én soha nem álltam volna szóba olyan pasival, aki ezt így kerek-perec kijelenti. Te vagy az a bizonyos gáz kategória, ha tetszik, ha nem.

Szexre kell a nő, meg főzzön is rád, de a neved nem adod, mi?"

Ne személyeskedj mert nem leszel hitelesebb! Ha nincs megfelelő egyén inkább egyedül maradok, de a dolgaim felét nem kapnátok meg! "Gáz kategória" Röhögnöm kell! :D

2013. jan. 14. 22:23
 30/44 A kérdező kommentje:

"27 évesen még simán nyeregben vagy"

Ez aranyos! :)

Mint ahogyan írtam, nem adnék alább az igényekből? Ez így volt/lesz és van.

Ha valaki nem fog meg valamilyen szinten akkor elképzelhetetlen lenne a kapcsolat, nem?

2013. jan. 14. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!