Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ismeri el a pasim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ismeri el a pasim, hogy nem vagyok ostoba? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már 2 éve, de mindig azt érzem, hogy folyton próbál úgy kezelni, vagy úgy kihozni helyzetekből mint egy buta kis libát. Nem mondom, hogy lángész vagyok, vagy egy zseni, de sokkal érettebb a gondolkodásom a koromnál. Valamint ha hülyének gondolna, akkor nem lenne velem, mert nem szereti a buta nőket, de akkor miért nem ismer el? Nem kell ajnározni, csak legalább ne éreztesse, ne úgy válaszoljon mint egy tudatlannak...

2013. jan. 14. 20:06
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, ő 39
2013. jan. 14. 20:08
 2/30 anonim ***** válasza:
57%
mert szereti, ha ő a főnök, a megmondó, az okoska. amúgy mit jelent az, hogy érettebb vagy a korodnál?
2013. jan. 14. 20:08
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez benne van a pakliban a nagyobb korkülönbségnél, hogy az idősebb azt hiszi ő okosabb meg bölcsebb. Ez a velejárója. megszoksz vagy megszöksz :) 22/F
2013. jan. 14. 20:09
 4/30 isshosenkin ***** válasza:

azért mert ő férfi, te meg lány...

azért, mert lehet érettebb vagy a korodnál, de ő sokkal tapasztaltabb és idősebb, mint te...

idegesíted..de a testedért veled marad és elvisel?

de lehet több oka is, nem ismerlek és őt sem, remélem nem találtad bántónak a válaszom...

2013. jan. 14. 20:09
 5/30 A kérdező kommentje:
Úgy értem nem vagyok hebrencs, vagy nem a buli az életem, szerintem megvan bennem egy bizonyos komolyság, tudja, hogy velem lehet beszélgetni, értelmes vagyok és intelligens, én komolyan gondolom és veszem a mi kapcsolatunkat, szeretném, ha a jövőben is együtt lennénk, csak ezekkel úgy megtud bántani és fel tud idegesíteni, mert olyan mintha nem ismerne( jó nyilván ez nem igaz) de akkor is úgy érzem, ha ilyet feltételez, nem mondja ki, hogy buta vagyok, vagy ilyesmi, csak amikor beszélgetünk, akkor célozgat vagy jellemzően olyanokat mond amiből ezek szűrhetőek le. Már mondtam neki ezeket, de nem vettem észre változást....Nem tudom mit tegyek, hogy ez változzon. Nyilván mindketten erős egyéniségek vagyunk és nem vagyok könnyű eset tudom jól.
2013. jan. 14. 20:13
 6/30 anonim ***** válasza:
40%
Talán mert enyhén öregebb nálad. Hozzá képest tényleg csitri vagy. Ha nem tetszik, válassz egy korban hozzád illőt, mint minden normális ember.
2013. jan. 14. 20:14
 7/30 A kérdező kommentje:
isshosenkin: nem, a testemért nem maradna velem, neki ennél több kell. Akkor simám csak lefeküdt volna velem egyszer és ennyi...
2013. jan. 14. 20:14
 8/30 anonim ***** válasza:

Mert 15 évvel idősebb nálad. Van, akiből előbukik ez, ha jóval fiatalabb társat talál.

Vagy már eleve ezért keres jóval fiatalabb társat. Nem szereti, ha okosabb nála a párja, apáskodni/anyáskodni akar felette.

Ha a párod őszintén mondta, hogy nem szereti a buta nőket, akkor az első opció a valószínűbb.

2013. jan. 14. 20:15
 9/30 A kérdező kommentje:
A korban hozzám illőktől borsódzik a hátam, mivel még gyerekek hozzám képest...Teljesen mások. Nem a korral van szerintem a baj. Ez inkább személyiség kérdése....talán.
2013. jan. 14. 20:16
 10/30 A kérdező kommentje:
Nem mondta ki, hogy nem szereti a buta nőket, de tudom, mert ő sem az és nem is foglalkozik velük.
2013. jan. 14. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!