Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ismeri el a pasim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ismeri el a pasim, hogy nem vagyok ostoba? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már 2 éve, de mindig azt érzem, hogy folyton próbál úgy kezelni, vagy úgy kihozni helyzetekből mint egy buta kis libát. Nem mondom, hogy lángész vagyok, vagy egy zseni, de sokkal érettebb a gondolkodásom a koromnál. Valamint ha hülyének gondolna, akkor nem lenne velem, mert nem szereti a buta nőket, de akkor miért nem ismer el? Nem kell ajnározni, csak legalább ne éreztesse, ne úgy válaszoljon mint egy tudatlannak...

2013. jan. 14. 20:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Te normális vagy? Te vagy a lelki sérült, ha ennyire kiakadsz, holott én semmi fikázót nem írtam... Most már világos, miért tart egy gyökér p*csának a pasid. Nem akartam neked ilyen csúnyákat írni, de tudod, van egy mondás, miszerint amilyen az adjonisten...
2013. jan. 15. 11:11
 22/30 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy ki fogod forgatni azt amit írtam, de nem is veled akarok megvitatni ezt.

Aki kapva kap azon, hogy veszekedhessen...Semmi bántót nem írtál???

"Ne haragudj, de egyrészt biztos van egy olyan felhangja a viselkedésednek, ami alapján oltogat a pasid. Különben ez a butuska attitűd itt is átjött a részedről kicsit:S De ez vagy te. Nem vagyunk egyformák. Ha igazán szeretne a barátod, akkor elfogadna ilyen kis butuskának."

Szerinted ebből mi jön le???? Ez nem bántó? Hát akkor képzelem mi nálad a bántó... Nem is ismersz, mi alapján alkotsz ilyen véleményt? Nem tudom ki vagy, de nem is érdekel...Sem a bölcsességeid. Engem a normális válaszok érdekelnek, ne kellemetlenkedj itt tovább!

2013. jan. 15. 11:40
 23/30 SevN ***** válasza:
Azért nem ismeri el, mert az egója nem engedi. Akkorára fel van fújva, hogy nem tudja visszahúzni néha magát, mikor kellene, és nehezen, vagy sehogy sem alázkodik meg. Majd kap néhány olyan pofont az élettől, ahol megtanulhatja, vagy jó esetben időben észbekap és visszavesz magából.
2013. jan. 15. 11:42
 24/30 A kérdező kommentje:

SevN:

Köszönöm, a hasznos választ! Egyébként tényleg nem egy szerény típus, mmint kifelé igen, de magában meg hatalmas önimádás folyik.

2013. jan. 15. 11:50
 25/30 anonim ***** válasza:
Ez is egy vélemény volt és mindig fenntartom, hogy veled valami súlyos probléma van, ha ennyire kiborulsz. Fogadd el, hogy bugyutácska vagy. Ebben semmi bántó nincs, hiszen nem mindenki születik zseninek. Nyilván emellett sok jó más tulajdonsággal is rendelkezel. Én arra akartak reflektálni, hogy a pasid egyszerűen nem tisztel és nem fogad az egyszerű lelkeddel együtt, ezért oltogat, ezért iskoláz le. Vagyis feltehetőleg jobban járnál egy olyannal, aki ilyennek szeret. Na, ezt írtam az előbb is. Ki bírtad most már hámozni a lényeget vagy még mindig azon pörögsz, hogy buta vagy? Itt nem azt kell kiragadni, hogy buta vagy, hanem hogy a pasid nem fogad el ilyennek. Ezen agyalj kicsit.
2013. jan. 15. 11:57
 26/30 anonim ***** válasza:

"Te vagy a lelki sérült, ha ennyire kiakadsz, holott én semmi fikázót nem írtam"

Á, dehogy, csak konkrétan lebutáztad a kérdezőt.

Ha buta is volna, te viszont egy bunkó vagy. Ő még okosodhat. És te?

Hogy miért bunkóztalak le? Amilyen az adjonisten, tudod.

2013. jan. 15. 12:33
 27/30 anonim ***** válasza:
De ha egyszer buta, könyörgöm!:D
2013. jan. 15. 12:56
 28/30 anonim ***** válasza:

Ja, hogy az lenne a jó, amit egy előző válaszadó felvetett? Hogy csak nyeljen, tűrjön, meg ajnározzon valakit akkor is, ha az meg se érdemli?

Nem is tudom, ki itt a nagyobb hülye.

2013. jan. 15. 13:00
 29/30 A kérdező kommentje:

Huha bonyolódnak a dolgok:))) Sokat gondolkodtam már a kis egyszerű bugyutácska agyammal, amit ugye el is fogadok, hogy az vagyok, mert biztos vannak más jó tulajdonságaim is ahogy már írta egy nagyon nagyon okos válaszoló, akit a többiek is leoltottak, hogy mégis mit képzel,hogy ilyesmiket ír, de ő még mindig nem vette észre magát és még mindig írogat, és mindenáron be akarja bizonyítani, hogy én vagyok a hülye, holott neki se könnyebb se jobb nem lesz az élete ettől, de azért próbálja csesztetni a másikat. A szövegértésemmel semmi baj nincsen.Egyébként azt hiszed, ha irónikusan fogalmazod meg amit akarsz mondani, akkor ki be ugrálhatsz, hogy te éppen ezt most hogy értetted????!!Jaj te nem bántásból írtad, csak én fogtam fel rosszul?? Te pontosan úgy értetted, ahogy én!!Grat!!! Nem jött össze, nekem ehhez kicsit több kell.

Nos, ezen túllépve, a nyelés és az elfogadás sem a legjobb megoldás, mert tul.képpen az utolsó mondta meg talán a tutit, hogy tényleg miért kellene nekem nyelni, vagy mindent engedni, ha a másik meg sem érdemli....Nem vagyok senki szolgája, hogy hálálkodjak, hogy engem egyáltalán szeret vagy megtart maga mellett valaki. Nem kötelességem beletörődni ebbe

2013. jan. 15. 14:14
 30/30 A kérdező kommentje:

Egyébként te miért vagy rám ennyire mérges??? Talán elhagyott a pasid egy buta nőért? Vagy egy felfuvalkodott hólyag pasi vagy?

Szerintem menj futni, vagy olvass egy könyvet, hidd el hasznodra válna:)

2013. jan. 15. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!