Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismeri el a pasim, hogy nem vagyok ostoba? Bővebben lent!
nem vagy elég megértő a korodhoz képest..egyáltalán nem lehetsz érett...hidd el, egy vele egykorú csaj a csillagokat is lehozza az égről neki, ráadásul akkor is kedves a férfival, ha az meg sem érdemli...
mert tudnak nagyot nyelni, te pedig csak puffogsz...
a többi veled egykorú csajok is ilyenek...tele elvárásokkal...
ha meg nem tetszik, akkor ne jétszd a mártírt, kerss olyat aki téged ajnároz majd...
isshosenkin:
Ok hát itt nem a megértésről van szó, értsem meg, hogy hülyének néz?
A vele egykorú nő, már lehozza mert neki már nincsen sok lehetősége...vagy nyel vagy megy és nehezebben talál egy 40 éves pasit mint egy 24, vagy legalábbis másmilyen. Másban nehezebb.
Én nem azt mondtam, hogy húúú de okos vagyok, és húúú de érett mint egy 40 éves! Csak azt, hogy egyáltalán nem vagyok olyan mint amire ő célozgat!! És nem vagyok féltékenykedő hárpia, vagy elnyomó fél.
Nem kell kiskutya, egy már van:)
kérdező:
Az ember gyakran mások által, mások elmondásaiból ismeri meg saját magát igazán, mert az ember hajlamos arra, hogy önmagának hazudjon.....
a negatív kritika értékesebb, mint egy pozitív hazugság-..
amennyiben tényleg nem vagy buta, akkor a barátod azért bánik veled így, mert máshogyan nem tudja a fölényét érvényesíteni, hangsúlyozni,..vagy pedig más dolgok vannak a háttérben ami frusztrálja...
isshosenkin:
Nem támadtalak téged, illetve nem veszekedni szeretnék veled, és köszönöm a kritikát legyen az akármilyen is! Csak fontosnak tartottam elmondani, hogy mi a helyzet, Nyilván egy idegen nem lát bele a kapcsolatba mint aki benne van, de mégis kellett egy kis megnyugtatás, vagy valami ok, bármi, hogy tudjam, ez mennyire normális, lehet -e ezen változtatni vagy érdemes-e ezért küzdeni...
kérdező:
semmi gond...
azt gondolom, hogy vagy beletörődsz és elfogadod, vagy pdig változtatsz rajta.
üljetek le, beszéljétek meg, ha "beszól" próbáld megtudakolni, hogy mért is lehet...
próbáld ki azt, hogy kcsit nagyobb mozgásteret adsz neki, egy hétig..
kevésbé kötsz bele...igazat adsz neki, mégha csak részben van igaza...
és ha a következő héten ha szerencséd van, kedvesebb lesz veled, és értékelni fog....
ha ez megtörténik akkor ez annak a jele, hogy jobb lesz minden..
először adni kell, hogy kaphass....
Utolsó...
Ne haragudj-al kezdesz és a mondat végére elhordasz mindennek. Sőt leírsz, mintha ismernél. Az ilyen emberek véleménye nem érdekel, mert semmit nem ér, valamint ezért kár volt írnod.
DE biztos meg van az oka, hogy ismeretlenül beszólsz valakinek, te kis lelki sérült...
"Ha igazán szeretne a barátod, akkor elfogadna ilyen kis butuskának."
Eygébként értelmezd már a kérdést, amire idesz*rod a véleményed... Szó sem volt arról, hogy nem fogad el. Szövegértés elégtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!