Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én reagálom túl vagy tényleg van okom kiakadni?
Nyugiii!
Ha megbízol a párodban, akkor nincs okod aggodalomra!
Egyeske: ...Aztán meg ki tudja. Az ilyen negatív hozzáállás, agyalás, (lekezelő jelzők) be is vonzhatják a "bajt". Én megértem a hormonális idegbajt, de egy ilyen regény sorai közül sem olvastam ki, h mennyire oda lenne az kedves kismama gyermeke nemzőjéért. Láttam én már olyan párt akik rózsaszín ködfelhőben várták a gyermeküket mind a 9 hónapban. Szóval benne van a pakliban, h kicsit menekül is az emberünk, ha az asszonyka ilyen morgós otthon...
Lehet talán higgadtságot kéne magára erőltessen és bevallani a félelmeit, normálisan beszélni?!
Én fasziként is az Előző Hozzászóló pártját fogom. Sok nő tényleg idegesebb ilyenkor, de ez ettől függetlenül is necces eset, és szerintem kevés köze van a féltékenységhez (bár nyilván annak is szerepe van benne), hanem a másik iránt érzett tisztelet a lényeg.
Nem tiltottam a páromat senkitől, de megmondtam neki is, hogy baromira nem örülök annak, ha az exével vagy olyan "barátokkal" találkozik, akikről tudja, hogy ha lenne rá módjuk, kiütnének a nyeregből. Lehet erre mondani, hogy azért, mert nem bízom magamban, féltékeny vagyok (szerintem kell egy kicsi egészséges féltékenység, ha ez nincs, a másik könnyen úgy gondolja, nem is szeretjük igazán) meg hasonlók, de én máshogy látom. A barátokkal, munkatársakkal, edzőtársakkal stb. semmi baj, de miért találkozik valaki, aki párkapcsolatban van, mindegy, hogy férfi vagy nő, olyannal, akiről tudja, hogy vonzódik hozzá? Nem hiszem, hogy barátságból. Nem vagyok paranoiás, de az egész olyan, mint egy kiskapu - nem árt közel tartani magához egy ilyet, mert mi van, ha nem sikerül a kapcsolata? Ilyen hozzáállással nehéz a kapcsolatra figyelni, ráadásul tisztességtelen a mind a két féllel szemben - a párral is, mert őrizgetünk mellette mást is, a "baráttal" is, mert talonban van tartva, és az ilyen találkozások hitegetik... Ebben az esetben pedig, mikor a csaj még ilyet is ír neki, szerintem jogos a felháborodásod, Kérdező.
#7es vagyok
én nem tiltottam/töröltem korábbi exeket, mivel ismerem magam. eleve nem írogatnék nekik soha, és nem azért, mert haraggal váltunk el, pusztán nem érdekelnek. és ha esetleg rám is írnának, sosem fordulhatna elő, hogy olyan szituáció teremtődjön meg, aminek a keretein belül erotikus vagy kihívó üzeneteket írnának nekem. flörtölgetni, csábítani csak olyannal lehet, aki ad is erre jelzést, beleegyezik. van egy exem, aki néha rámír (szakmai dolgok miatt), és sosem fordult elő, h nyomult volna. és nem azért, mert a homlokomra tetováltam, h "kapcsolatban", csak megmaradtam a haveri, esetleg baráti társalgás szintjén. és hidd el, ha valakivel így beszélsz, hacsak nem fogyatékos, venni fogja a lapot. nincs az a nő vagy férfi, aki ilyen jelek után mégis csábítgatna. ha mégis, akkor meg el lehet határozottan küldeni.
és sem nőként, sem férfiként nem találkoznék olyannal, akivel dugtam valaha és ráadásul ilyeneket ír ki. aki előttem írt, ő mondta ki a kulcsszót: a tisztelet miatt. ha tisztelem a másikat, nem hozom ilyen helyzetbe. a férjed is felfoghatná ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!