Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én reagálom túl vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én reagálom túl vagy tényleg van okom kiakadni?

Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok.Eléggé feszült lettem mostanába, a hormonok miatt is egyrészt meg ugye h lassan itt a nagy nap stb.A férjem rengeteget dolgozik szinte alig találkozunk így kb semmit nem tudunk rendesen megbeszélni.A történet dióhéjban annyi hogy az egyik barátja (aki börtönben van) megkérte hogy keresse fel az egyik közös kis barátosnéjukat( lyuksógorok a drágáim....) hogy vegye fel vele a kapcsolatot a párom mert levelet akar neki küldeni.Ezt el is mondta nekem a férjem hogy beszélni fog ezzel a lánnyal.Mondtam neki hogy jól van de azért ne bratyizzanak annyira(szerintem ez érthető).Erre ma közli velem hogy neki találkoznia is kell ezzel a lánnyal mert hogy át kell neki adni valami levelet amit küldött a haverja a börtönből(ilyen kapcsolattartói).Erre így elkattant az agyam hogy mi a francnak kell neki egyáltalán beszélni vele...nem hogy találkozni!(hozzá teszem a barátjának vannak más ismerősei is aki ismeri ezt a lányt!)Na most jól összevesztünk hogy ő csak azért beszél vele mert hogy megkérte a barátja...stbstb.Ezen most csak én kattantam el ennyire? vagy mást is zavarna?
2013. jan. 14. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A terhesség a barátnőmből is kihozta a legrosszabb oldalát. Szerintem elképzelhető, hogy nagyon arra összpontosítottál h ne beszéljenek már és növekményesen jöttek az infok amiken egyre jobban felcseszted az agyad. Nem érdemes, hidd el.
2013. jan. 14. 14:20
 2/11 Vicuska87 ***** válasza:

Nyugiii!

Ha megbízol a párodban, akkor nincs okod aggodalomra!

2013. jan. 14. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyeske: ...Aztán meg ki tudja. Az ilyen negatív hozzáállás, agyalás, (lekezelő jelzők) be is vonzhatják a "bajt". Én megértem a hormonális idegbajt, de egy ilyen regény sorai közül sem olvastam ki, h mennyire oda lenne az kedves kismama gyermeke nemzőjéért. Láttam én már olyan párt akik rózsaszín ködfelhőben várták a gyermeküket mind a 9 hónapban. Szóval benne van a pakliban, h kicsit menekül is az emberünk, ha az asszonyka ilyen morgós otthon...

Lehet talán higgadtságot kéne magára erőltessen és bevallani a félelmeit, normálisan beszélni?!

2013. jan. 14. 14:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam ezen...hogy ha nem lennék terhes lehet nem is izgatna ennyire.:S Csak az a baj hogy mindig feljön egy egy ilyen leányzó a múltjából és azért már kezd kicsit idegesítő lenni...már nem is merem megkérdezni pl a facebook ismerőseinél hogy mondjuk őt honnan ismeri mert folyton valami volt barátnőjére hibázok rá.
2013. jan. 14. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Van rá okod hogy ne bízz benne ?
2013. jan. 14. 14:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg soha és ki sem nézem belőle.Egyszerüen csak idegesít ez a dolog.Mert valahol megértem, hogy jó persze megkérte rá a srác...de erre mondtam is hogy nem baj.De az hogy még találkozzanak is... egyszerüen csak nem tetszik.De ő meg rögtön nekem ugrott hogy mit foglalkozom ezzel meg ilyenek.Úgyhogy igazából ebből indult ki a veszekedés hogy csak szóvá tettem(még csak nem is veszekedve)hogy ha van más közös ismerősük is akkor miért neki(az én férjemnek)kell találkozni ezzel a lánnyal.Főleg hogy ez a drága irogatott a páromnak olyanokat hogy-ha majd unja a házaséletet ő majd kisegíti meg ilyenek...Na ezek után letiltottuk(közösen)a facebookjáról hogy ne irogasson.
2013. jan. 14. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
na, nekem ott gyanús a dolog, h a csaj ilyeneket írogat neki, h ha unja a házaséletet... és nem közösen kellett volna letiltani, hanem eleve nem kellett volna olyan szitunak előfordulnia, ahol a csaj ilyeneket írogat. ha mégis, akkor le kellett volna állítania, hogy ezt most fejezd be, hülye rib@nc. (neki, és nem közösen). szóval én is kiakadnék. meg eleve, ha felesége van, aki terhes, akkor mit találkozgat egy olyan csajjal, akivel dugott korábban? annyira bírom, hogy ilyenkor a pasik kikérik maguknak még a gyanút is, de ha egy nő találkozna egy korábbi dugópajtival, akkor egyből rib@nc és hasonlók...
2013. jan. 14. 14:48
 8/11 A kérdező kommentje:
Én magamtól letöröltem az össze olyan fiút akihez valaha is bármi közöm volt ne hogy az legyen hogy irogatok nekik.De más csajt nem kértem hogy tiltson vagy töröljön csak Őt mert hogy ilyeneket írt.Am éna haverját se értem hogy miért az én férjemnek kell lennie apostásnak ha van más is aki átadhatná az üzenetét.:S
2013. jan. 14. 15:03
 9/11 Lifeishard ***** válasza:

Én fasziként is az Előző Hozzászóló pártját fogom. Sok nő tényleg idegesebb ilyenkor, de ez ettől függetlenül is necces eset, és szerintem kevés köze van a féltékenységhez (bár nyilván annak is szerepe van benne), hanem a másik iránt érzett tisztelet a lényeg.

Nem tiltottam a páromat senkitől, de megmondtam neki is, hogy baromira nem örülök annak, ha az exével vagy olyan "barátokkal" találkozik, akikről tudja, hogy ha lenne rá módjuk, kiütnének a nyeregből. Lehet erre mondani, hogy azért, mert nem bízom magamban, féltékeny vagyok (szerintem kell egy kicsi egészséges féltékenység, ha ez nincs, a másik könnyen úgy gondolja, nem is szeretjük igazán) meg hasonlók, de én máshogy látom. A barátokkal, munkatársakkal, edzőtársakkal stb. semmi baj, de miért találkozik valaki, aki párkapcsolatban van, mindegy, hogy férfi vagy nő, olyannal, akiről tudja, hogy vonzódik hozzá? Nem hiszem, hogy barátságból. Nem vagyok paranoiás, de az egész olyan, mint egy kiskapu - nem árt közel tartani magához egy ilyet, mert mi van, ha nem sikerül a kapcsolata? Ilyen hozzáállással nehéz a kapcsolatra figyelni, ráadásul tisztességtelen a mind a két féllel szemben - a párral is, mert őrizgetünk mellette mást is, a "baráttal" is, mert talonban van tartva, és az ilyen találkozások hitegetik... Ebben az esetben pedig, mikor a csaj még ilyet is ír neki, szerintem jogos a felháborodásod, Kérdező.

2013. jan. 14. 15:03
 10/11 anonim ***** válasza:

#7es vagyok

én nem tiltottam/töröltem korábbi exeket, mivel ismerem magam. eleve nem írogatnék nekik soha, és nem azért, mert haraggal váltunk el, pusztán nem érdekelnek. és ha esetleg rám is írnának, sosem fordulhatna elő, hogy olyan szituáció teremtődjön meg, aminek a keretein belül erotikus vagy kihívó üzeneteket írnának nekem. flörtölgetni, csábítani csak olyannal lehet, aki ad is erre jelzést, beleegyezik. van egy exem, aki néha rámír (szakmai dolgok miatt), és sosem fordult elő, h nyomult volna. és nem azért, mert a homlokomra tetováltam, h "kapcsolatban", csak megmaradtam a haveri, esetleg baráti társalgás szintjén. és hidd el, ha valakivel így beszélsz, hacsak nem fogyatékos, venni fogja a lapot. nincs az a nő vagy férfi, aki ilyen jelek után mégis csábítgatna. ha mégis, akkor meg el lehet határozottan küldeni.

és sem nőként, sem férfiként nem találkoznék olyannal, akivel dugtam valaha és ráadásul ilyeneket ír ki. aki előttem írt, ő mondta ki a kulcsszót: a tisztelet miatt. ha tisztelem a másikat, nem hozom ilyen helyzetbe. a férjed is felfoghatná ezt.

2013. jan. 14. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!