Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adják fel az emberek, olyan könnyen ha tenni "áldozatot" kell hozni 1 kapcsolatért?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 11:35
2/21 anonim válasza:
Sosem adtam fel könnyen. No mesélj, miért lett vége?
3/21 anonim válasza:
Szerintem azért, mert akkor úgy érzik, hogy nem önmagukért szeretik őket. Hogy meg kell változniuk, és ezzel el kell ismerniük, hogy nem elég jók és jobbá kell válniuk. De ez nem biztos, ez csak az én véleményem.
4/21 anonim válasza:
Vagy mert lusták, és úgy érzik nem ér meg annyit az egész.
5/21 anonim válasza:
Nem mindegy mit kell változtatni. A mai világban a stabil munkahelyem nem adnám fel az biztos.
6/21 anonim válasza:
Igen, vagy mondjuk van fontosabb tényező is mint a párkapcsolat.
7/21 anonim válasza:
Én amit magam körül látok csak az alapján írom.Szerintem évekig élnek egymás mellett emberek úgy,h nem ismerik egymást ,nem figyelnek a másikra,épp ezért azt sem veszik észre,ha a másiknak problémai vannak stb. Annyi mindenre kell koncentrálnia manapság az embernek,h mire hazaér egyszerűen belefárad ... Persze ez nem kifogás tudom én jól,de komoly kapcsolatba belevágni,ha az embernek nincs a másikra ideje fölösleges!
8/21 A kérdező kommentje:
1 net-es ismerkedésnél 230 Km volt a távolság,több mint 1 éve már -de kapcsolatban maradtunk mint "barátok",de lehetett volna belőle házasság volt róla szó,a hölgy tag hirtelen kihátrált,Indok: mert nem tudtunk volna eleget találkozni,és ez fájdalommal járt volna!
-A bántó számomra hogy nem kaptam esélyt!
2013. jan. 14. 11:50
9/21 anonim válasza:
Jól teszik igazuk van. sokan a hobbijukat, életstílusukat, megszokott életbeosztásukat, életszínvonalukat nem kockáztatnák, rúgnák fel csak egy párkapcsolat miatt. Egy vacak párkapcsolat, ami 90% hogy idővel, egy két év alatt eluanalmasodik, addig a felek szarrá csalhatják egymást, jöhet egy jobb hódtó, aki elszereti a nőt, semmi garancia nincs! de ez így elég bizonytalanra megy. Minek forgassam én fel a tökéletes életemet egy ilyen szarság miatt? Csak olyan nővel járnék, akire nagyon ráérnék, és nem befolyásolná igazán az életvitelem hátráztató jelleggel.
10/21 A kérdező kommentje:
5-ös -nek is igaza van a mai világban a stabil munkahely nagyon fontos,de lássuk be ezen az alapon kevés összeköltözést lehet tető alá hozni!
-A párkapcsolatnál,is van fontosabb ez is igaz,ha van már mid ,gyerek ,ház,stb
2013. jan. 14. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!