Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek egy nálatok 3 évvel fiatalabb pasival?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 18:27
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként jobban átgondolva, bennem se merült fel még a szikrája sem annak, hogy mások véleményét kérjem ki a dologról, amikor összejöttem barátommal, anno.
2013. jan. 15. 22:33
 42/48 anonim ***** válasza:
76%
Ha már úgyis szétOFFoltuk szegény kérdezőnek a topikját... Vannak olyan kérdések is, amelyekre a választ nem lehet csak úgy egyszerűen kigúglizni (sic!), na azok jelentik az igazi kihívást. Leginkább ezekért regisztráltam, illetve jó poénokat lehet olvasni és osztogatni is. A közösség is sokkal jobb, mint bármely más fórumban, ahol ha szóban ölni lehetne, akkor a fél ország vérben tocsogna. Erre a kérdésre meg csakazértis válaszoltam, pont azt, amit szépnek titulált fentebb valaki (ami meg is lepett, de ezúton is kösz).
2013. jan. 15. 23:03
 43/48 anonim ***** válasza:
55%
Össze, mert egy nálam 2,5 évvel fiatalabb srácba vagyok állatira belezúgva. <3 25N
2013. jan. 21. 20:42
 44/48 anonim ***** válasza:
A barátnőm 19, én 17 :)
2013. júl. 13. 07:32
 45/48 anonim ***** válasza:
2013. júl. 13. 07:43
 46/48 anonim válasza:
Tesóm 24 éves barátnőjr 28?és?ilyen korban elfogadható de pl 14 éves és 10-11 éves...
2013. júl. 13. 10:00
 47/48 anonim válasza:

Mennyi baromságot összehordtak itt. Tipikus női gondolkodásmód.

Egykét év még rendben van.

De kell egy múmia a nyavalyának. Hülye lesz egy vénlányt választani az aki megkaphatja a fiatalokat. Így vagyok ezzel fiatalként és a többi fiatal férfi is.

Olyan fiúk járnak a vénlányokkal akik nem kellenek a fiatal lányoknak.

Mert a fiatalságuk miatt az idős nők öreg szemei vonzónak látják őket.

Nem pedig fordítva vagyis nem azért járnak fiatalabb lányokkal mert az idős nőknek nem kellenek.

Mert ez nettó baromság.

Mutassatok egy férfit aki komolyan a szemébe mondja egy másik férfinak négyszemközt hogy azért jár idős nővel mert akkor majd együtt öregedhetnek meg. Meghogy az idős nő milyen szép. Annak adok 1m ft kápét aki ezt komolyan mondja poligráfra kötve. A férfi sz@rik rá hogy mikor fog meghalni. Amíg él addig akarja jól érezni magát. Ha lehet fiatal nővel. Ha nem kell a fiataloknak akkor idősebb nővel.

Már 25 év felett elkezdenek jönni a ráncok és a plusz súly. S a kezdődő merevedés zavarok annál aki hajlamos rá. Nem csak 30 felett ahogy ide okoskodták. Később meg súlyosbodik.

Akinél nem jönnek merevedési zavarok az csak a partnerét unta meg vagy nem tartja már vonzónak szexuálisan. Inkább ez van. Jön egy fiatalabb csaj arra megint föláll.

Meg előjött a szokásos. Hogy idősebb férfi csak a pénzért kell a fiatal nőnek, a fiatal nő meg csak a szexre kell az idősebb férfinek. Az idősebb férfiak bele szoktak esni a fiatal nőkbe. Ha otthagyják a feleségüket akkor majdnem mindig az eddiginél fiatalabb nőért.

A 20 éves csajok még nem pénzéhesek csak néhányuk. De annak a néhánynak meg mindegy hogy fiatal vagy öreg a pénzes palimadár.

A 30 feletti nőknek kezdenek fontosak lenni az anyagiak de nekik nagyon. Még a gazdag családból jövőknek is pénzes férfi kell. Nekik már olyan nem kell aki képtelen elérni bármit aki sikertelen csóró. Hiába van ezeknek a nőknek jó anyagi hátterük a férfi is legyen jól szituált.

De vannak közöttük is kivételek akik inkább az anyukájuk lesznek a fiatalabbnak és eltartják mert anya fia komplexusuk van. Vagy egy olyan jómódú fiatal férfival jönnek össze aki a korabeli lányoknak még nem kell lásd a 7. mondatot az elején.

2013. júl. 14. 14:02
 48/48 anonim válasza:

Joisten, ennyi baromsagot...

Lehet itt vegtelensegig sorolni az eszerveket vica-verza, de szerintem tok felesleges.

Ha szeretitek egymast, kit erdekel, ki hany eves?! (mar torvenyi hatarokon belul xd)

Ennyi!

(Latom, hogy regi a kerdes, de hatha valaki olvasgatja)

2016. okt. 7. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!