Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek egy nálatok 3 évvel fiatalabb pasival?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 18:27
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
42%
5# az Neked nem "Másik makacs biológiai tény" ,hogy egy 25-26 éves férfi nem fog akarni gyereket,míg egy 28 éves nő már talán igen..?
2013. jan. 13. 19:02
 12/48 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó: ez inkább társasalmi tény.
2013. jan. 13. 19:05
 13/48 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a szerelem számít, ha tetszetek egymásnak, kit érdekel, hogy ki az idősebb, vagy fiatalabb. Jöjj össze vele. 3 év ide, vagy oda, nem sok.

Egy kis OFF:

De szeretem, amikor valaki nekiáll érveket gyártani egy egyszerű kérdésre...

Ezért rögtönözök egy kis paródiát.

Lássuk csak:

A férfiak nem csak a biológiájuk miatt élnek általában kevesebb ideig, hanem az életmódjuk miatt is. A jó módú férfiak mindig is tovább éltek, főként, ha ez egészségesebb életmóddal társult. Azonban azok a nők is korán halnak meg, akik a két végén égetik a gyertyát, vagy keményen dolgoznak ("mert a mosónők korán halnak"/József Attila/).

A férfiak között több (volt), aki hamarabb elhasználta a testét, mint a nők között, de ma már a két nem várható élettartama közelít egymáshoz. Bekavarhat persze végzetes baleset, halálos betegség mindkét oldalon a statisztikákba.

Nem feltétlenül lesz impotens és szexuálisan inaktív egy férfi 40-50 évesen, csinálhat gyereket 60 éves korában is (nem tudom, honnan jöttek az adatok arról, hogy a férfi 35 éves kora után már kókad, bizonyára bulvár forrás, vagy a híres angol tudósok) Egy nő esetében viszont már rezeg a léc 35 év körül, ha szülni akar, az orvosok szerint is jobb belehúzni, főleg, ha még nem szült korábban.

Persze, hogy jó például egy 40 éves nőnek, ha egy 25 éves palival bújhat ágyba. De bezzeg fordítva, biztos pedofil a férfi és a fiatalka lányka csak a pénzéért van vele (mert az idősebb nő - fiatalabb férfi esetében ez kizárt dolog, ugye?). Érthetőek a nők törekvései, hogy megfordítsák a hagyományokat: az idősebb nő is fiatal férfit akar. A fiatal férfi viszont fiatalabb nőt.

Na ezért van az, mióta világ a világ, hogy a férfi az idősebb, a nő a fiatalabb: a férfiak a fiatalabb nőkre hajtanak (néhány kivételtől eltekintve).

2013. jan. 13. 21:59
 14/48 anonim ***** válasza:
60%

Persze. hogy működhet, nem a kortól függ hogy valaki mennyire érett vagy hogy milyen jó apa lenne.

Azok akik azt írták hogy csak 30 fölött érnek meg a fiúk vagy csak akkortól lehetnek jó apák azok még nemtalálkoztak rendes férfival.

2013. jan. 13. 22:03
 15/48 anonim ***** válasza:
85%

"Rengeteg kapcsolat akadozik attól, hogy a 40 körüli nő virul, szexéhes, az 50 körüli férj meg merevedési zavarokkal küzd.

De nem akarok én itt észt osztani."

Inkább ne is oszd! Vannak már pirulák ilyen esetekre. Ez már a XXI. század! Régen meg éltek 30-40 évig az emberek, na és? Egy farok miért működne 80 éven át?? Egy nő sem nedvesedik már 50 éves korától kb.

2013. jan. 15. 15:13
 16/48 anonim ***** válasza:
62%

Én nem írtam, hogy állnia kell még abban a korban is. :) Épp ez a lényeg. De ezt el kell fogadni.

Nedvesednek-e a nők 50 körül? Egyénfüggő. Vannak, akik nagyon is. A klimax nem jelenti a szexuális vágy végét.

Arra céloztam, hogy akinek a fiatalabb tetszik, bátran jöjjön össze vele.

Én is emlékeztetnélek rá: ez a XXI. század...

2013. jan. 15. 15:59
 17/48 anonim ***** válasza:
62%

"A férfiak nem csak a biológiájuk miatt élnek általában kevesebb ideig, hanem az életmódjuk miatt is. A jó módú férfiak mindig is tovább éltek, főként, ha ez egészségesebb életmóddal társult. Azonban azok a nők is korán halnak meg, akik a két végén égetik a gyertyát, vagy keményen dolgoznak ("mert a mosónők korán halnak"/József Attila/)."

A nők ÁTLAG életkora még azokban az országokban is magasabb, ahol jóval többet dolgoznak, sokkal hátrányosabb a helyzetük, földeken kell robotolniuk és az egészségügyi ellátásuk is rosszabb.

"Nem feltétlenül lesz impotens és szexuálisan inaktív egy férfi 40-50 évesen, csinálhat gyereket 60 éves korában is (nem tudom, honnan jöttek az adatok arról, hogy a férfi 35 éves kora után már kókad, bizonyára bulvár forrás, vagy a híres angol tudósok) Egy nő esetében viszont már rezeg a léc 35 év körül, ha szülni akar, az orvosok szerint is jobb belehúzni, főleg, ha még nem szült korábban."

Sokáig nem vizsgálták a férfi potenciát, stb.

Tessék: (elég rizikós 60 felé gyereket vállalni)

[link]

Itt hozzátenném, hogy amennyire előny, annyira hátrány is, hogy napi szinten termelődnek a spermiumok. Minél idősebb a test, annál nagyobb az esély rá, hogy génhibás hímivarsejteket állít elő.

"Persze, hogy jó például egy 40 éves nőnek, ha egy 25 éves palival bújhat ágyba. De bezzeg fordítva, biztos pedofil a férfi és a fiatalka lányka csak a pénzéért van vele (mert az idősebb nő - fiatalabb férfi esetében ez kizárt dolog, ugye?)."

Egyáltalán nem. Sőt, felőlem az bújuk ágyba és azzal, akivel és amiért akar.

Sőt. Ha 40 évesen akar szülni valaki, ajánlatosabb egy huszonévestől.

Ha pedig 40 felett szeretne valaki nemzeni, szintén több esélye van rá, ha egy 35 alatti nőnél próbálkozik. Ilyen egyszerű ez. Ilyenkor a két szülő életkora a másik által kompenzálódhat.

"Érthetőek a nők törekvései, hogy megfordítsák a hagyományokat: az idősebb nő is fiatal férfit akar. A fiatal férfi viszont fiatalabb nőt."

? Tényleg? :)

Nem is tudom, egy jó 40-es nő vajon hány fiatal srác közül válogathat? Szerintem több közül, mint fordítva. :))

"Na ezért van az, mióta világ a világ, hogy a férfi az idősebb, a nő a fiatalabb: a férfiak a fiatalabb nőkre hajtanak (néhány kivételtől eltekintve)."

Egyáltalán nem olyan régóta van ez. Pár ezer éve. A férfiak egyébként mindenféle jó nőre hajtanak, mert kevésbé válogatósak. Egy jó 35-ös, 40-es nő is simán bejön nekik.

(Egyetlen jó 40-es nőt se láttam még hoppon maradni, aki fiatalabb férfira fente a fogát).

Itt az oldalon is számtalan kérdés van, hogy fiatalabb srácnak idősebb nő kellene. Inkább a srácok szoktak félni, hogy biztos nem kellenek a nőnek.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. jan. 15. 16:19
 18/48 anonim ***** válasza:
53%

Tisztában van azzal mindenki, hogy elvileg a magas tesztoszteron szint miatt élnek eleve a férfiak kevesebb ideig, mint a nők, például a kasztrált férfiak elég magas életkort éltek meg. Valahogy mégsem stimmel az egész. A 100 év feletti kort megért emberek között találunk szép számmal férfiakat is. Holott ez teljes képtelenség.

A nők pedig nyilván halhatatlanok, amíg el nem érnek egy bizonyos kort. Nem. Ha ugyanolyan terhelés alatt (arányosan) lennének, mint a férfiak, akkor versenyre kelhetnének a férfi halálozással.

Írok valamit, amiben nyilván a kedves zseni szerint nem lesz igazam, de az elért életkor elsősorban az életmódtól függ. Attól, hogyan élsz, mit eszel. Másodsorban a genetikai állománytól, ebbe beletartozik az is, milyen nemű az illető, kivéve, ha valamilyen súlyos, örökletes genetikai betegsége van valakinek, mert akkor ez utóbbi az első helyre ugrik, de ma már ez sem minden esetben állja meg a helyét, azt most nem részletezném, hogy miért, de volt közöm olyan területhez, ahol ebbe belelátásom volt, kedves előző.

Azt erősen kétlem, hogy egy 40-es nő még válogathat is a 25 éves férfiak közül, inkább csak azt hiszi (itt akár magamat is említhetném példaként, a fiatalabb férfiak csoportjába tartozok és küldtem már el egy-két 40-es nőt, de csak finoman, hogy mit is képzelt). Előfordul ugyan, de nem jellemző, ez amolyan "láttam már karón varjút" dolog. Sok nő panaszkodik, hogy 40 felett hanyagolja a férje, aki pedig közülük egyedülálló, az arra, hogy nem kell senkinek. Ezt az egészet sajnálom, mert elég méltánytalan dolog ez a 40, vagy 50 éves nőkkel, jobban meg kellene becsülni őket. Ezért nem az egész férfi állomány a hibás, vannak rendes férfiak is, akik szeretetben együtt öregednek meg a választott nővel.

Nyilvánvalóan azt szeretnéd bizonygatni, hogy jobb nőnek lenni, mint férfinak. Ezzel semmi gond, hisz nőnek születtél. Ha iPhone-od van, az a szuper, a többi shit. Az ember már csak ilyen.

Írhatnám, hogy szeretek férfigyűlölő, "csakis igazam van, és akkor is az enyém az utolsó szó" típusú nőkkel vitatkozni, mert akkor most örülnék, hogy jól felpiszkáltam egy újabbat. De ebből én már az óvodában kinőttem.

Hidd el, pártatlanul írtam azt, amit, sajnos így működik a világ, valaki vagy elfogadja, vagy nem és hadakozik.

Én viszont nem hadakoznék tovább, mert olyan, mintha a kútba kiabálnék, talán annak is több értelme lenne...

2013. jan. 15. 20:42
 19/48 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem normális 25 éves férfinak komolyan nem kéne egy negyvenes nő:D még egy 35+ is ritkán..Hiába nem véletlen alakult ki,hogy a férfi legyen az idősebb..Lassabban is érnek,később lesz a virágkoruk,mint a nőknek..Egy nő 20-30-ig igazán szép akkor van virágkor..egy férfi meg általában 30 felett lesz IGAZI férfi megfelelő háttérrel,elképzelésekkel és gondolkozással.

"Azok akik azt írták hogy csak 30 fölött érnek meg a fiúk vagy csak akkortól lehetnek jó apák azok még nem találkoztak rendes férfival."

Neked szerintem maximum 25-28 éves férfiakkal volt eddig dolgod,nem pedig 30 felettiekkel..Akkor nem mondanád ezt..Huszonévesen a férfi még maga is gyerek!!!

Manapság 23 éves korig tanul az ember 26-27 éves férfiak anyuval-apuval laknak,mert nincs pénz,nem hogy gyereket vállaljaak

2013. jan. 15. 20:59
 20/48 anonim ***** válasza:

"Analyzing church records from preindustrial Finland, scientists have found that men marrying women 15 years younger and women marrying men 15 years older produced the most surviving offspring."

tudsz angolul megérted:)

vagy:

"Other research in modern day Sweden has shown that the ideal reproductive match is for a man to marry a woman six years his junior."

2013. jan. 15. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!