Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy nálatok 3 évvel fiatalabb pasival?
A kedves zseni szerint részben igazad van.
És a kedves zseni nagyon szereti a fiúkat. :))
Ráadásul tapasztalatból beszélek- látom, amit látok. Küldtél el 40-es nőt? Nem baj az. Szíved joga. Vannak túl válogatós férfiak (az egy dolog, hogy a többség nem ilyen, hisz azonnal evolúciós hátrányba kerülne).
"Nyilvánvalóan azt szeretnéd bizonygatni, hogy jobb nőnek lenni, mint férfinak. Ezzel semmi gond, hisz nőnek születtél. Ha iPhone-od van, az a szuper, a többi shit. Az ember már csak ilyen."
Nem, tényeket írtam. De ugyanez rád is elmondható. :)
"Szerintem normális 25 éves férfinak komolyan nem kéne egy negyvenes nő:D még egy 35+ is ritkán.."
És? Ezzel nekem miért is kellene foglalkoznom? Az ő dolguk. :)
"Neked szerintem maximum 25-28 éves férfiakkal volt eddig dolgod,nem pedig 30 felettiekkel..Akkor nem mondanád ezt..Huszonévesen a férfi még maga is gyerek!!!"
Való igaz, a huszonéves korosztályt jobb szeretem. Fiatalabbak, hamvasabb a testük, nem ráncos az arcuk. Magam sem vagyok náluk sokkal idősebb. Mi is ezzel a gond? Az, hogy mit építget a férfi, az ő dolga. Mit adna azzal nekem? Van házam, kocsim, jó munkám, mindenem. Évek óta egy nálam pár évvel fiatalabb fiúval élek, ő ragaszkodott hozzám. Boldog vagyok. Már teljesen immúnis lettem az idősebbekre- vagy mindig is az voltam.
Hogy a fiatalabb férfiak ne feküdnének le idősebb nőkkel? Mi sem bizonyítja ennek ellenkezőjét jobban, hogy valamilyen nagy létszámú vizsgálat szerint, ahol kakukkfióka kerül a fészekbe, az esetek túlnyomó többségében a biológiai apa fiatalabb a férjnél. De még a feleségnél is. :)
További szép hetet neked!
Szerintem jobb az a nő, aki őszinte, annál, aki a normák miatt beéri egy öregedő férfivel- aztán félrelép. :)) De ez csak az én magánvéleményem!
Hány éves vagy, kedves 19-es? 40 közeli? 50 közeli? :) Csak kérdezem.
Lehetett volna dolgom a te korosztályoddal is.
Gondolom jó érzés a kérdezőt 3 év miatt lebeszélni, hm?
Hogy megnyugtassalak, nálunk ez családi vonás. A rokonaim között több nőnek is fiatalabb a férje nála, pár évvel. Együtt öregedtek meg, máig szeretik egymást. Ráadásul ezek az asszonyok nem özvegyültek meg idejekorán. :)
"Azok akik azt írták hogy csak 30 fölött érnek meg a fiúk vagy csak akkortól lehetnek jó apák azok még nem találkoztak rendes férfival."
Ezzel meg egyetértek (bár most látom, nem nekem címezted). Érdekes meglátás! Az én édesapám alig múlt 20, amikor születtem.
De így van ez az összes barátomnál, rokonomnál. Ha nem is 20, de közelebb a 20-hoz mint a 30-hoz. Akkor ezek szerint régebben csupa rossz apa volt. Hm. :)
Pedig (hiába leszek nemsokára 30) akarta már a 20-as barátnőjét 35 éves, jóképű, biztos egzisztenciával rendelkező férfi elhagyni miattam.
Egy kapcsolatot akkor sem tettem volna tönkre, ha tetszik.
De nem is tetszett.
A kislány viszont toporzékolt, engem akart megtépni.
Holott, fikarcnyi jelét nem adtam a férfi felé, hogy kicsit is vonzódom hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!