Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy nálatok 3 évvel fiatalabb pasival?
Gyerekek, az élet ennél bonyolultabb. Vagy épp egyszerűbb. Nőnek vagy férfinek lenni jobb? Jó esetben mindkettőnek! Az emberek meg különböznek. Sok fiatal srácot hallok magam körül, arról, hogy egy szexi, dögös 35-ös nővel jobb volt nekik, mint egy 18 évessel, aki felváltva hisztériázott a komoly kapcsolatért / művisítással eljátszotta az orgazmusok sorozatát, közben hamis volt, és úgy nézett ki, mint egy Hello Kittys karácsonyfa. :) A 35 éves nő már tud Nő lenni (ezen fiúk szerint).
És fiatal lányokat is hallok szép számmal, akik szerint 30-on felül férfi a férfi. Azokat a fiatal lányokat, akik előbbi fiatal fiúknak nem kellenek.
Mindenki találja meg a maga párját! A világ ma már sokszínű.
És vegyük ezt a szép megközelítést figyelembe, a sok "OFF" helyett:
"Szerintem a szerelem számít, ha tetszetek egymásnak, kit érdekel, hogy ki az idősebb, vagy fiatalabb. Jöjj össze vele. 3 év ide, vagy oda, nem sok."
Nem az, hogy nem vettek el.
Most jutottam odáig, hogy egyáltalán komolyabban elköteleződjem. Ilyen szempontból talán későn érő típus vagyok.
Sokat tanultam, utaztam, dolgoztam. Rengeteg dolog érdekelt, még tudományos kutatóintézetben is voltam kint, külföldön. Voltak kapcsolataim, de annyira nem volt fontos a "pasizás".
Ráadásul diákkorom óta önellátó vagyok (diákmunka), semmiben sem akartam a szüleimre támaszkodni. Egy gyerek felelősség. Nem szültem volna a semmibe, minden nélkül, egy olyan emberre támaszkodva teljesen, akit pár hónapja, vagy 1-2 éve ismerek. Mi lett volna, ha otthagy? Költözöm haza édesanyámék nyakára? :)
#21:
Nem kötekedésből kérdezem, csak kíváncsi vagyok:
Mit fog szólni a nálad is fiatalabb, most még hamvas, baba arcú fiúd, pár év múlva, de legyen az akár 10 év, amikor kiadod az útját egy fiatalabbért, egy újabb huszonévesért? Vagy mit fogsz szólni te, ha ő választ majd egy 20-on éveset?
Nem mondom, vannak olyan emberek, akik a saját koruknál 10 évvel simán fiatalabbnak látszanak. Engem 25 évesen 18-nak néztek, most is lazán letegez majd' mindenki (kivéve a munkában, az idegenek), ami nem zavar, főleg, hogy a sokkal fiatalabb lányok (18-tól fölfelé, mielőtt valaki rosszra gondolna) radarernyőjén még mindig rajta vagyok. Bizony, engem is hasonló elvek vezérelnek a fiatalabb lányok karjaiba, hamvasak, mind szépek, sehol egy ráncocska.
Hogy felvidítsam a lelombozott idősebb nőket: Egy jó karban lévő szexis milf is bármikor jöhet(ne), csak nem nagyon hemzsegnek (kb. 100-ból, vagy 1000-ből 1).
Ne haragudj, szintén nem kötekedésből, de nem nagy szám például 29 éves nőnek olyan fiúval járni, aki mondjuk 24 éves. 3, vagy 4, vagy 5 év fel sem tűnik rajtatok, nem látszotok furcsa párnak, simán egyidősnek néznek. A kérdezőn és a nála 3 évvel fiatalabb párján sem fog feltűnni a köztük lévő korkülönbség.
A korábbi irományomba még egy linket be akartam tenni, bulváros, de ti nők ezt szeretitek:
A kakukktojásos részről annyit megjegyeznék, hogy lehet, hogy valós, lehet, hogy nem a felmérés, ebbe csak azért kötnék bele, mert a legtöbb esetben egyszerűen nem derül ki, hogy szegény pára más gyerekét neveli sajátjaként, nemhogy az ilyenek még felmérésben is szerepeljenek.
Nem nagyon szoktam bulvárlapokat olvasni, időm sincs rá. :) Ti férfiak is szeretitek a focit, meg a barkácsolásról szóló ilyen, amolyan cikkecskéket, ugye? ;) Ne vegyél komolyan, nem rosszindulattal írom.
"Bizony, engem is hasonló elvek vezérelnek a fiatalabb lányok karjaiba, hamvasak, mind szépek, sehol egy ráncocska."
Látod- akkor érted, mire gondolok.
Hol itt a gond? Nem fogom neked bizonygatni, hogy egy korombeli (vagy idősebb) jobb választás.
Nem kényszer. :))
"Hogy felvidítsam a lelombozott idősebb nőket: Egy jó karban lévő szexis milf is bármikor jöhet(ne), csak nem nagyon hemzsegnek (kb. 100-ból, vagy 1000-ből 1)."
Látod, nekem az idősebb férfiak tűnnek ilyennek. :) 30 felett keveset látok, aki tetszene. Szintén 1000-ből egy- az is huszonévesnek néz ki. Te szerencsés alkat lehetsz, örülj neki.
Általában elkezdenek "szétfolyni". Jön a kis pocak, vagy a mackós test. Az arc is megváltozik.
Ez van.
Nem tudom, mi lesz. :) Van olyan is a világon, hogy kötődés. Az meg többet ér a külsőnél.
De ha mégis bukta- akkor sem tudnék egy 40-essel összeállni, hogy az majd biztosan nem hagy el. Inkább egyedül. :)
Én mindig azt mondom- az egyetlen szánalmas dolog, amikor a másik nemre panaszkodik az ember. Megértem, ha a 40-es fickóknak fiatal nő kell. Azt is megértem, ha a 40-es nőknek fiatalabb férfi. Mindezek fordítottját is megértem. Csak aztán senki ne panaszkodjon- mert senki sem lehet kötelező a másik számára.
Ha kap olyat, kap, ha nem kap- ő döntött így, neki nem kellett az idősebb/fiatalabb.
Vagy beéri azzal, amit kap tőle. :) És ezt mindenkire értem.
14-es vagyok, b@zd komolyan vannak olyan hülyék akik azt hiszik hogy egy fiatalabb pali nemlehet jó apa?
Ismerek 30-on felülit aki rossz apa, meg olyat is aki 30-on fölül van mégsem akar gyereket mert inkább keresi a fiatalabbakat, felszedi egyszer-kétszer átmegy rajta és aztán dobja.
Ha azthiszi itt a sok nő hogy 30-on felüliek komolyabbak akkor nemcsoda hogy ilyen sötétek, azért kíváncsi lennék közülük hány elvált vagy eltartott.
Az emberfüggő hogy milyen apa lesz az ember és az nem az idő múlásával fog megváltozni mert van aki ilyen feladatra sosem ér meg de van aki alapból jó apának születik..
26-os, nemneked írtam az első írásomat.
Amúgy, nyugodtan legyetek együtt ne halgass a sok eszesre aki csak szerencsétlennel találkozott.
Jesszus ilyet...
37: Nem vagy te olyan "hülye" szerintem. Akivel sikerül indulatoktól mentesen, legalább eddig eljutni egy beszélgetésben, az nem hülye.
De ez egy ilyen oldal.
Ha megfogadnák a tanácsod, alig lenne itt kérdés. És válasz is. Te felregisztráltál, és nem lenne mire válaszolnod.
Kicsit paradox tehát ezt a választ adni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!