Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mindent elmeséltek a kapcsolatotokról a haveroknak?
Figyelt kérdés
Szóval abban biztos lehetek, hogy a haverok tudnak pl. a veszekedéseinkről vagy a szexuális életünkről?2009. aug. 29. 08:53
1/13 anonim válasza:
Tuti ha a pasim kiteregetné a szexuális dolgainkat a haverjaival,kapna egy pofont,és mehetne a franca!!
2/13 anonim válasza:
nem beszéljük ki jobban, mint a nők a barátnőikkel. 34/F
3/13 anonim válasza:
Ha a párkapcsolatomban történt valami egetrengető veszekedés, arról általában tudnak, ki is tárgyaljuk. De én személy szerint, úgy érzem, hogy a szexuális életem nem tartozik senkire, csak a páromra, és rám.:P
F/23
4/13 anonim válasza:
Szerintem Ti lányok sokkal több dolgot kibeszéltek a barátnőitekkel, mint mi. A szexuális élet történéseit nem beszélném ki senkivel, de a drámákat, lelki nyűgöket talán, de csak a legjobb barátnak, akiben meg lehet bízni.
31
5/13 anonim válasza:
veszekedést egyáltalán nem szoktam, nem érzem szükségességét, hogy pletykák keljenek szárnyra. a szexről is max annyit nyilatkozok, hogy jó-e, vagy nem.
6/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem szoktam megbeszélni a haverjaimmal...
Az bunkóság lenne a párommal szemben
7/13 anonim válasza:
én se beszélek meg semmi hasonlót a haverokkal. 17f
8/13 anonim válasza:
Kevés embert ismerek akik kibeszélnék ők viszont olyan részletesen, hogy kívülről fújjuk, hogy hogyan kell kielégíteni a barátnőiket...
De alapvetően nem jellemző.
9/13 anonim válasza:
Az én társaságomban max a veszekedést szokták elpanaszolni, de a szexuális életükről nem sokat hallok. Nálunk ezt nem divat kibeszélni. Azok szoktak ilyen dolgokról beszélni, akiknek mondjuk nincs, vagy rossz szexuális életük van és úgymond kompenzálni akarják ezt a kiszínezett, vagy kitalált sztoriaikkal.
10/13 anonim válasza:
Én a legjobb havernak mindent, de az csak 1 ember. A többieknek csak akkor ha van vmi nagy veszekedés, vagy vmi amit nem tudok hogy kezelni, és tanácsot akarok kérni, kíváncsi vok a véleményükre. Szexről nagyon ritkán dumálunk komolyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!