Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemre rá jött az igazat mondhatnék, akkor most tényleg ennyire buta?
Támadnak a nők.:D
Ejj, akinek baja van a párjával, az igenis mondja ki! Egy párkapcsolatban őszintének kell lenni! Nem várhatjuk el a másiktól, hogy magától észrevegye rajtunk a gondunkat. Persze jó, ha észreveszi, de önnön hibáján kívül lehet, hogy átszalad rajta.
Nem értem. Két ember, ha bizalmat szavaz egymásnak és párkapcsolatban élnek, akkor nincs tabutéma, nincs hazugság és elhallgatás. A két ember ilyen téren eggyé válik, s ha az egyikük nem kapcsol, hogy a másiknak problémája van, akkor azt meg kell beszélni!
Különben is... mi ez, hogy szakítás után a pofájába mondom a másiknak, hogy EZÉRT szakítottam? Miért nem előtte mondta, hogy ezért fog szakítani, ha a másik fél nem változtat?
Mitől nehéz őszintének lenni egy kapcsolatban, b.sszus?
Ki támad kit? Egy kapcsolat két emberen múlik, bizony. Tehát a kérdező is hibás, hogy a bánatba nem tűnt fel neki, hogy a párja boldogtalan mellette??!!
Én sem gondolom, hogy egy reggel csak vége lett.
Persze, kérdező nem így éli meg, és csak a ex-ét hibáztatja.
Szerintem meg Te vagy a buta amiért nem vetted észre, hogy gond van a kapcsolatotokban.
Senki sem lép le csak úgy. Én is milliószor meg akartam beszélni az exemmel a problémát és ahelyett, hogy beszélgettünk volna, mindenért engem hibáztatott, még azért is amiért egyes egyedül csak ő volt a felelős.
Szerintem csak simán elsiklottál mellette amikor szóba hozta a gondját. Volt olyan is amikor szóba hoztam valamit, simán lerázott, hogy hülye vagyok. Na ezek után mit kell beszélgetni?
Hát én szerettem,és próbáltam volna változni,ha érte kell változni.
Rengeteg időt töltöttünk egytt,de a legvégén kívül semmi jelét nem adta,hogy valami nincs rendben.
Én szerettem,de úgy látszik ő nem annyira,vagy nem volt elég érett,nem tudom.
" Ettöl már csak az jobb h velem azért szakitott exem, hogy megmutassa hogy elveszithetem:D" ez azért durva...
Én 23 vagyok,ő 21.18 voltam amikor össze jöttünk,ő 16.
Érzelmileg elég ...labilis volt mindig is,volt pszichológusa is,de azt hittem,már normális.
Aki szerint én is hibás vagyok:Nem értitek,soha nem mondta,hogy gondja van,szó szerint soha.És lett volna rá lehetősége,sokat beszélgettünk.
Nem hibáztatom,hanem eddig eszébe se volt az igazat megmondani,mindig valami koholt dologra fogta rá.És hát bele szerettem az elején,nem úgy közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!