Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bogi133 kérdése:
Hogyan mondjam el anyukámnak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok (3 hónap és 14) és 4 hónapja van egy barátom nem olyan komoly...de azért nagyon szeretjük egymást.:)
anyukámnak még nem mondtam el de szerintem sejti tesómnak elmondtam ő jófej volt apukámnak s de mivel a szüleim elváltak így nem beszélnek egymással. azért nem merem elmondani mert nem igazán engedi anyukám h barátom legyen és félek hogy eltiltana tőle.:/ szerintetek mit tegyek? elmondjam neki?
2013. jan. 12. 23:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem az ilyen kis elmúló szerelmet felesleges. Egy két év és már nem lesztek együtt.
2/5 anonim válasza:
bírom az ilyeneket. mellékelten: 3 hónap és 14 :D ez amúgy senkit nem érdekel szerintem.
ne mondj semmit, úgyis elmúlik. :)
3/5 anonim válasza:
különben is, 70-80 év múlva úgyis meg fogtok halni
4/5 anonim válasza:
Nem kell beavasd az eleted minden reszletebe, plane ha tudod milyen. Arrol sem fogsz beszamolni milyen volt az elso sex. ;)
5/5 anonim válasza:
Elmondd-e neki? Szerintem elmondhatod a barátodnak is. :) (Lehet, h azonnal ott hagy. (?))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!