Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanáromba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. A történelem tanáromba beleszerettem. Fiatal, jóképű, és (lehet sokaknak ez visszataszítő, de) olyan helyes bajsza van. Gyakran látom, hogy úgy néz órán, pl mikor dolgozatot írunk. Pedig nem is szoktam puskázni, hogy azért nézne. Közel lakik hozzánk, mert egy faluban lakunk és anyukám jóba van velük. Múltkor kaptunk tőlük dinnyét meg kolbászt, mikor disznót vágtak.
Az a legnagyobb baj, hogy van felesége (elég korán megházasodott, csak 27 éves). Néha már úgy érzem megbolondulok, mert szükségem va nerre a férfire. Iszonyatosan szerelmes vagyok. Mit tegyek? Hogy szabaduljak meg a feleségétől? Elfelejteni nem tudom, mert mindennap látom, főleg most hogy elkezdődik a suli. Már öngyilkos is akartam lenni:\'( Kérlek segítsetek!
az elöbbi vagyok, és szerintem te nagyon hülye vagy jo, egyidös vagyok veled, de attol még hülye vagy, gondold meg!!
2010. márc. 6. 01:55
22/25 anonim válasza:
Nos,szerintem legyél türelmes ha az ég neked szánta ezt a fiatalembert elfog jönni az idő illetve a lehetőség ,de addig is amíg ez ki nem derül a legfontosabb hogy a viselkedéseddel ne ijeszd el ,mert neki nagy felelősség van a vállán és számára nagyon kellemetlen perceket tudnál okozni egy meggondolatlan lépéssel ,öngyilkosság aj aj aj gondolj bele mit éreznél akkor ha az iskolából hazaérvén anyukádat felakasztva találnád ,na te is ilyet okoznál nekik ,még valami ha türelmetlen vagy és nem tudsz várni mert azonnal kell akkor ÖNZŐ vagy és ezzel a tulajdonsággal alig ha lehetsz számára vonzó....(tapasztalat)
2010. márc. 6. 03:35
23/25 anonim válasza:
Szia! Szerintem is valahogy el kell felejtened. Én nem hinném, hogy ebből bármi lehetne. Sőt, őt le is csuknák, ha lenne valami. Nagyon sok minden miatt nem lehettek együtt. Pl ha nem akarsz 17 évesen szülni, már gond van. Hát ha még 12 évet vársz a babával, ő addigra 40 lesz. Ez elég érdekes. És nem hinném, h otthagyná a feleségét. És te még kiskorú vagy. Szerintem, nem úgy néz rád, mint gey nőre, hanem mint egy kedves kislányra. Én megértem, hogy tetszik neked, de ez el fog múlni. És ha erősködsz, komoly bajba kerülhetsz. Valaki említette az iskolaváltást. Nem rossz ötlet, de ugye a szomszédod, szóval úgy is sokat látnád. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, aki beleszeretett a tanárunkba, bár az középiskolában volt. Ás a tanár 26 volt, a lány pedig 17. Elmondta a tanárnak, aki nem tudodtt a dologgal mit kezdeni. Elég kínos volt az egész. Végül csak elmagyarázta neki, hogy sajnálja, de ebből semmi nem lehet. Tiéd a döntés, de hallgass az idősebbekre, és ne akard ebbe beleásni magad Ez nem sülhet el jól.... Szerintem.
2010. márc. 6. 08:20
24/25 anonim válasza:
El kell szomorítsalak! A tanárod biztos, hogy nem akar SEMMIT tőled. 1. mert van felesége!, 2. mert 13 éves vagy, így büntethető is, 3. mert az állását, hrnevét is kockára teszi.
Megértem, hogy most tetszik, szerintem sok csajszinak bejön a tanára (nekem is volt ilyen, de én hamar "kiszerettem" belőle), de ez csak egy ideiglenes dolog. Amúgy nekem valamiért az is furcsa, hogy 13 évesen már ennyire "pasizhatnékod" van. Nem tudom, én lennék maradi 20 évesen? :)
2010. márc. 6. 09:19
25/25 anonim válasza:
szerintem olvasd el J WIlson-tól a "szerelmi leckék" című könyvet, az pont egy ilyen kapcsolatról szól.(És a vége nem lesz happyend)És az előzö válaszoló (aki 20 éves): igen nagyon maradi vagy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!