Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok a tanáromba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a tanáromba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. A történelem tanáromba beleszerettem. Fiatal, jóképű, és (lehet sokaknak ez visszataszítő, de) olyan helyes bajsza van. Gyakran látom, hogy úgy néz órán, pl mikor dolgozatot írunk. Pedig nem is szoktam puskázni, hogy azért nézne. Közel lakik hozzánk, mert egy faluban lakunk és anyukám jóba van velük. Múltkor kaptunk tőlük dinnyét meg kolbászt, mikor disznót vágtak.

Az a legnagyobb baj, hogy van felesége (elég korán megházasodott, csak 27 éves). Néha már úgy érzem megbolondulok, mert szükségem va nerre a férfire. Iszonyatosan szerelmes vagyok. Mit tegyek? Hogy szabaduljak meg a feleségétől? Elfelejteni nem tudom, mert mindennap látom, főleg most hogy elkezdődik a suli. Már öngyilkos is akartam lenni:\'( Kérlek segítsetek!

2009. aug. 28. 15:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%
Te nem vagy normális.Csak az idióták híresztelik h öngyilkosok akartak lenni.
2009. aug. 28. 15:41
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Ne akarj összejönni a pasival, mert túl fiatal vagy, nem kezdene amúgy sem veled, meg persze azért se, mert házas. Hidd el, hogy doga írásnál nem azért néz, mert tetszel neki. Nem a feleségtől kell megszabadulni, hanem a pasira kell úgy gondolni, mint tanárodra. Ha nem bírod elfelejteni, akkor válts sulit :-P
2009. aug. 28. 15:42
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen felejtsd el, te is tudod hogy nem helyes amit csinálsz, ne légy ostoba és felelőtlen! Ne nézz többet rá, nős férfi, csak rosszba keverne, mégiscsak fiatalkorú vagy! Őt fogják a molesztálásért felelősségre vonni! Gondolj bele! Ez csak egy fellángolás, nemsokára vége, addigis keresgess a suli veled egykorú srácai közül, bár úgy vélem fiatal és éretlen vagy még egy kapcsolathozz. Babázz tovább és tanulj szorgalmasan!
2009. aug. 28. 15:43
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Felejsd el minnél előbb.Semmi jövője ennek a kapcsolatnak, max. 10 év múlva,de ha szereti a feleségét akkor se.
2009. aug. 28. 15:52
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok lány szerelmes ilyenkor a tanárába! Majd elfelejted... hidd el, tudom, most nehéz.

De ilyet ne is mondj, hogy hogy szabadulj meg a feleségétől, meg hogy hogy legyél öngyilkos!

Ha igazán szereted, akkor hagyod boldogságban élni, ő a feleségével boldog!!!

Eleve szóba sem állna veled, hiszen még a törvény is bünteti, meg tiltja a tanár-diák kapcsolatot is az iskola szabályzata!

2009. aug. 28. 15:53
 6/25 anonim ***** válasza:
75%

Bazz, mekkora buta liba vagy már 13 évesen XD

Inkább a tanulásra koncentrálj, ne a pasikra, azzal majd ráérsz középsuliba meg egyetemen.

2009. aug. 28. 19:45
 7/25 anonim ***** válasza:
21%

Reménytelen.Ha nem akarod hogy emiattkirúgjanak sürgősen felejtsd el majd 15-16 évesen találsz valakit.Egyébként ha belegondolsz 14év különbség ami = a faszi 60éves mire te 44 leszel. Gondolj bele egy öreggel lakni.Fújjj.Undorító.Inkább most még tanulj és majd találsz valami fiatal faszit.

17/F

2009. aug. 28. 20:43
 8/25 anonim ***** válasza:
67%
Ha már 13 évese ilyen sötét vagy akkor nem tom mi lesz pár év mulva... XD
2009. aug. 28. 20:53
 9/25 anonim ***** válasza:
38%

Hogy szabaduljak meg a feleségétől?

1.Öldmeg

2.Mond meg neki hogy egy 13 éves kislány kurni akar a pasijával.

3.Törödj bele hogy HÜLYE vagy.

2009. aug. 29. 04:18
 10/25 anonim ***** válasza:
38%

Ja utolsó vagyok.

Megmég az hogy nyugottan dugd fel magadnak azt a kolbászt amit adott;)

2009. aug. 29. 04:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!