Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenért hogylehet szakítani?
Figyelt kérdés
Ma irtam ki egy kérdést a páromrol mert észrevettem rajta pár tünetet a depresszióból,és nemtudom hogytudnék segiteni neki.....ez oké, de ami ezután történt számomra felfoghatatlan!! Megmondtam neki hogy láttam rajta a főbb jeleket,amiket még ő is mondott hogy mibaja van,szval ez a teljes elzárkózodottság...erre azvolt a válasza kapásból hogy én őt bolondnak nézem, meg elmebetegnek, meghogy ő nemmegy orvoshoz és csak egy kis depis izének látom! 17éves, de még nemvolt ilyenben,igy nemis tudhatja hogy miről is van szó, de most ezmiatt az a téma hogy már nemjó köztünk a kapcsolat mert én azt feltételeztem rólla hogy ő "Depis" amit ő akkora sérétsnek vesz mintha nemistudom mitmondtam volna...a lényeg hogy én csak segiteni akartam neki, mert elég komolyan láttam rajta hogy valami nemoké,és most igyáll a dolog hogy valószínű hogy csalódott benne emiatt! Érti valaki?2009. aug. 28. 15:06
11/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is szeret!Várj vele, adj neki időt!
Néha küldj neki sms.Kérdeztd meg, mi van vele, hogy van, hogyan telnek a napjai, írd meg, hogy minden nap gondolsz rá, esetleg azt is megírhatod, hogy rossz neked nélküle,de ne eröltesd rá magad.Csak tudasd vele, hogy rád számíthat és hogy szereted.De hagyd, hogy ő döntse el, hogy mit akar.Ha nem ír vissza, akkor ne legyél rámenős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!