Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenért hogylehet szakítani?
Figyelt kérdés
Ma irtam ki egy kérdést a páromrol mert észrevettem rajta pár tünetet a depresszióból,és nemtudom hogytudnék segiteni neki.....ez oké, de ami ezután történt számomra felfoghatatlan!! Megmondtam neki hogy láttam rajta a főbb jeleket,amiket még ő is mondott hogy mibaja van,szval ez a teljes elzárkózodottság...erre azvolt a válasza kapásból hogy én őt bolondnak nézem, meg elmebetegnek, meghogy ő nemmegy orvoshoz és csak egy kis depis izének látom! 17éves, de még nemvolt ilyenben,igy nemis tudhatja hogy miről is van szó, de most ezmiatt az a téma hogy már nemjó köztünk a kapcsolat mert én azt feltételeztem rólla hogy ő "Depis" amit ő akkora sérétsnek vesz mintha nemistudom mitmondtam volna...a lényeg hogy én csak segiteni akartam neki, mert elég komolyan láttam rajta hogy valami nemoké,és most igyáll a dolog hogy valószínű hogy csalódott benne emiatt! Érti valaki?
Én mindig olyan jószándékkal próbálok mindig segiteni bármiben,és ezjön vissza? egy szóval sem mondtam neki hogy az, de ő már ugybeszéli hogy én bolondnak tartom! Számomra felfoghatatlan, 1 éve teljesen jó kapcsolatban vagyunk együtt mellesleg
2009. aug. 28. 15:12
2/11 anonim válasza:
Hát csak annyit tudok mondani,hogy próbáld meg a tudtára adni,hogy te csak jót akartál és nem nézed őt bolondnak.Valószínű azért reagált így mert tényleg komoly baja lehet. Segíts neki!
Kitartás!
2009. aug. 28. 15:13
3/11 anonim válasza:
Nem lehet,hogy épp veled van baja,csak nem meri neked elmondani? Vagy valamiért bűntudata van,és azért ilyen?
2009. aug. 28. 15:14
4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos én 500milliárdszor mondtam hogy jót akartam:( Én voltam már súlyos depresszióban és nemkivánom senkinek hogy átélje, de ha az ember a saját barátnőjén tapasztal valamit akkor az a minimum hogy próbál segiteni! Ez az egész ellentmond a józan észnek! és ha valaki az? akkor mivan? süllyedjen el szégyenében? :S emiatt már aztérzem hogy tényleg rossz dolog fog történni
2009. aug. 28. 15:16
5/11 anonim válasza:
Így lehet.
2009. aug. 28. 15:18
6/11 A kérdező kommentje:
Nekem csak annyit mondott hogy ürességet érez mindenki iránt, még irántam is, és nemérez semmit, egyedül akar lenni! Ebből is gondoltam ezt, de ez csak 1 dolog a sokból
2009. aug. 28. 15:18
7/11 anonim válasza:
Most vagy csak kifogás, hogy szakítani tudjon veled és ezért ez a kis színjáték elég volt, vagy tényleg beteg!
Én szoktam depis lenni,de olyankor inkább kívánom a szeretetet, minthogy eldobjan vagy akkro inkább meghallnék, hogy ne érezzek semmit.
De szeintem ha visszaakarod szerezni akkor beszélj vele, próbálj úgy közelíteni hozzá, hogy nem hozod fel ezt a témát és akkor hát ha újra összejöttök!Próbálj rajta úgy segíteni, hogy ő ne tudjon róla. Szervezz olyan programokat amiktől vidám lehet és akkor hátha magátol megjavul. Figyelj rá, próbálj vele több időt együtt lenni és akkor így titokban még vigyázni is tudsz rá!
2009. aug. 28. 15:30
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nemtudom mennyire fog menni, mert mielött ezt mondtam volna neki,aztmondja hogy jókedve volt és menni akart este velem valamerre,persze én ezt nemtudtam, és igy minden ellett rontva...és csak annyit mond hogy nemakar velem találkozni és nemtudja h szeret e engem(vagyis pontosabban aztmondja hogy is-is) Na majd ha én nemleszek...pedig részemről ritkanagy szerelem! Nagy hibát követne el ha...
2009. aug. 28. 15:35
9/11 SzSzili válasza:
Talán ne mondogasd neki azt hogy ő depis és ne baszogasd a bajaival. Ha már így is depis nem hiányzik neki a te szemrehányásod is.
Én sem ingerlem a barátnőmet mikor menstruál, hanem elviselem minden baját szó nélkül, mert tudom hogy csak balhé lesz ha visszaszólok.
2009. aug. 28. 16:35
10/11 A kérdező kommentje:
áljunk csak meg....én nemmondogattam hogy depis, egy szóval sem és nem baszogattam....képzeld inkább ő ingerelt engem legtöbbször! ennyit a jószándékról...igy próbáljon jószándékkal közeledni az ember másokhoz! HIIHETETLEEN
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!