Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem lehetne csak a tiéd a szerelmed, vállalnád a szerető szerepét?
Figyelt kérdés
Miért nem? Miért igen? És meddig?2013. jan. 11. 04:35
21/22 anonim válasza:
Nekem egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy ugyanazt kapjam a páromtól, amit nyújtok. Ha nekem ő az egyetlen, hajlandó lennék vele élni, összeköltözni, családot alapítani, akkor ezt tőle is elvárom. Annál többet érek, hogy egy megunt feleség/barátnő mellett én legyek a pótszer, aki pótolja, amit otthon nem kap meg a pasi. De nem egyforma az önbecsülésünk, van aki csak erre jó.
Egészen más a helyzet, ha mindketten kapcsolatban/házasságban élnek és egymással csalják a párjukat és mindkettőnek kényelmes ez a helyzet. Bár erkölcstelennek tartom a csalás és a hazugság ténye miatt, itt legalább nem megalázó egyik félnek sem a kapcsolat.
22/22 anonim válasza:
Ideig-óráig talán igen, sőt! De aztán elkezdesz egyre jobban kötődni hozzá, szeretnéd ha csak a tiéd lenne, és személy szerint engem ez készítene ki leginkább....a tudat, hogy csak 2. vagyok, akit mellőzni "kell" és mással éli az életét....és szavad nem lehet, hiszen tudtad mit vállalsz...de persze ha szereted, könnyű mondani, hogy hagyd inkább....pedig talán mégis az lenne a legokosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!