Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a szeretőmbe! Elmondjam neki?
tudod mi vagy te???
Ezek szerint a nő már továbblépett, tehát ebből a szempontból nem olyan nagy baj.
Amúgy azt kellene tudni, hogy miért nem léptetek még ki ebből a szeretői viszonyból. Elvégre, nem kellene titkolnotok, már nincsenek együtt, csak a lakás miatt.
Viszont ha a férfinak csak arra kellesz, és nem szeretne veled rendes kapcsolatot, akkor veszett ügy tényleg.
De amúgy szeret téged? Hogyan bánik veled, és mennyivel idősebb?
voltam már ilyen helyzetben, én továbbléptem és jobb lett...ha elmondod neki akkor nem fog többet keresni, mert minden bizonnyal csak szeretői kapcsolatot akar a férfi.....ha többet akarna nyilván akkor több is lenne...
én a helyedben ezt lezárnám és saját magamra gondolnék...tudom nem könnyű lezárni, de lehet üldözöl olyat ami soha nem lehet a tiéd....
próbát éppen megér, hogy elmondod neki, de két véglet van csak ....vagy dob örökre, vagy lehet ő is akar....
mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!