Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha soha nem lehetne csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha soha nem lehetne csak a tiéd a szerelmed, vállalnád a szerető szerepét?

Figyelt kérdés
Miért nem? Miért igen? És meddig?
2013. jan. 11. 04:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Vállalnám, bár nem lenne logikus és jó sem, de hazudnék, ha nemet mondanék.

Hogy meddig azt nem tudom. Ameddig be nem telik a pohár és nem látom, hogy eredménytelen az egész.

2013. jan. 11. 04:37
 2/22 anonim ***** válasza:
Gátlástalan, szóval nem.
2013. jan. 11. 04:40
 3/22 anonim ***** válasza:

Egy részem azt mondja, hogy igen, mert így a pasi eltartja a csajt akit én alkalomadtán...

Tudom, hogy mocsok patkányul hangzik, de "így" is lehet nézni a dolgot.

Egy részről meg nemet modnanék, mert ha életem szerelme akkro nem csak azt nem tudnám elviselni, hogy mással van hanem azt se hogy másodhegedős legyek.

Harmadrészt meg hülyén van megfogalmazva a kérdés, mert a "szerető" álltalában az a harmadi kszemély aki iránt a párkapcsolat egyi ktagja többet érez, mint a párja iránt.

2013. jan. 11. 04:43
 4/22 A kérdező kommentje:
Igen, a 3. személy a szerető. Mit nem értesz?
2013. jan. 11. 04:48
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

ma 04:48

de ha életem szerlmének én vagyo ka szeretője akkro azt jelenti, hogy többet érez iránytam, mint a párja iránt, és most a 21. száztadban a szabad költözés jogával a hátuk mögött, nem láto ksemmi okot arra, hogy ne velem legyen hanem a párjával.

2013. jan. 11. 04:57
 6/22 A kérdező kommentje:
Ja, értelek. De tudod, a kifogások tárháza végtelen és kimeríthetetlen.
2013. jan. 11. 05:12
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

nem ---> inkább elfelejteném, lebeszélném magam róla. Ez ugyanis kisebb fájdalommal járna, mint hónapokig, vagy akár évekig bánkódni lelkileg, érzelmileg, hogy bújkálni kell és hogy valaki más az első neki.

Szóval nem.

2013. jan. 11. 05:39
 8/22 I am God ***** válasza:
Vállalnám, mert úgy legalább van esélyed rá, hogy összejöjjetek valamikor.
2013. jan. 11. 06:19
 9/22 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék erre a kérdésre egy valaki -kedves démon-akivel tegnap beszéltem, mit válaszolna:DD
2013. jan. 11. 06:48
 10/22 anonim ***** válasza:
56%

Vállalnám, mert ember vagyok, és önző, és gyenge, mint a legtöbben.:). de persze attól is függ, hogy mennyi ideig lenne rá lehetőségem

ha megkerdezne egyszer ketszer mindig nemet mondanék azonnal, de ha nyitvaáll a lehetőség, én meg csak erre tudok gondolni, akkor előbb-utóbb belemennék, és addig folytatnäm, amíg nekem jó.

2013. jan. 11. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!