Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha soha nem lehetne csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha soha nem lehetne csak a tiéd a szerelmed, vállalnád a szerető szerepét?

Figyelt kérdés
Miért nem? Miért igen? És meddig?
2013. jan. 11. 04:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
PErsze, 50 másik farokkal is osztoznék rajta ha ezen múlna, a lényeg ,mindegyik fuckból mosakodjon ki. AMúgy meg természetesen a lényeg,hogy legyen jó faszközelben a leányzó. akkor elönt a szerelem.
2013. jan. 11. 07:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én nem vagyok az a könnyen szerelembe eső tipus. Meg tudom különböztetni a vonzódást és a szerelmet. Ha csak kicsit is vonzódnék egy olyan férfihoz akinek tudom h kapcsolata van akkor kicsit inkább tartanám a távolságot, nem találkoznánk. Meg aztán ha akar tőlem valami komolyat akkor szakítson a barátnőjével, ha meg csak szexre kellenék akkor hamar kiábrándulok uh... Meg aztán én tudom milyen az ha megcsalják az embert és senkinek nem kívánom.
2013. jan. 11. 08:49
 13/22 anonim ***** válasza:
13%

Azért blindre senki sem rúgja ki az aktuális viszonyát, mert megjelenik egy vonzóbb másik az életében, akire már vágyik. Most gondolhatod,hogy kirugja emezt, és nem jön össze mégsem az újabbal, akkor két szék közül a franc tudja hova esik. EZt nem sokan vállalják be.

Pontosan ezért erősen ajánlott a jó titkolózzási készség, jó hazudási készség, és persze némi sunyiság.

Ha ez megvan, akkor nyivlán bele kell kóstólni az újabbikba a régi háta mögött /egyszerüen meg kell csalni!/ máskülönben nem megy.

Ekkor érzed,hogy jobb színvonalat hoz -e az új, vagy érdemes a réginél maradni. ilyenkor mérlegel az ember.

Ha az új jobban viszi a szintet, akkor a kövekező lépés a régi partner fokozatos leépítése.

2013. jan. 11. 09:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A "soha" számomra azt jelenti, hogy halálbüntetéssel járna. Ha nem, akkor nincs "soha", csak a pasinak így kényelmesebb, a 100.000 indoka (kifogása) következtében ő döntött így.

Az lehet a szerelmem, akinek én is az vagyok. És ugye a szerelmét az ember nem titokban dugja, hanem összetartozik vele, közös a jelene, jövője vele, felvállalja a világ előtt bármi is a következménye (kivétel valaki halála).

2013. jan. 11. 09:15
 15/22 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as! Itt nem arról van szó, hogy megkívánunk valakit és erős a vonzalom, hanem A SZERELMEDRŐL! Nem ugyanaz.

De teljesen igazad van, mert ebből is látszik, hogy valaki a szerelmed (és mindent megteszel azért, hogy összetartozzatok), vagy valaki csak "megjelenik egy vonzóbb másik az életében, akire már vágyik" esete. Igen, ebben az esetben legyen szerető belőle, a meglévő kapcsolat felrugását nem éri meg.

2013. jan. 11. 09:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt azért elmondod, hogy a szerető nő, vagy férfi? Szerintem nem mindegy. És az sem, hogy mi az ok, ami miatt "soha" nem lehet csak a tiéd.
2013. jan. 11. 09:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem vállalnám.Mert megalázó lenne.Csak szexre meg nem jönnék össze senkivel.
2013. jan. 11. 10:15
 18/22 anonim ***** válasza:
sajnos azt kell mondjam,hogy igen .én már 1 év vagyok ebben a hejzetben.van egy 4éves kapcsolatom akit már nem szeretek de mivel sajnos eyenlőre nincs lehetőségem melette kell maradnom de mellette van 1 éves kapcsim.ő kitart mellettem és a sok gond ellenére szeret.n túl vagyunk sok rossz dolgon és akivel együtt lakom rá is jött mindenre persze h ne dobjon ki titokban kell tagadni.de nagyon nehéz hidjétek el de amikor találkozunk akk.csodálatos érezni h szeretjük egymást.igazi szerelem mindent kibir.
2013. jan. 11. 10:44
 19/22 A kérdező kommentje:

16-os:

A szerető nő.

A többibe most ne menjünk bele, tulajdonképpen a kérdés szempontjából kevésbé fontos.

2013. jan. 11. 12:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha valóban szereted az illetőt, nem bírnád ki hosszútávon.Bármennyire is azt mondod, hogy igen, mert mennél jobban szereted annál fájdalmasabb.

Természetesen aki nem szereti a másikat, egy ilyet a végtelenségig tud húzni, hiszen érzelmileg független, de ha érzéssel és valódi szerelemmel szereted a másikat, egy idő után döntened kell.Ha szerelemmel szereted, ez max. 2-3 év, utána döntesz, mert különben belehaltok-mindketten.

Ha nincs érzés egymás felé, csak érdek, akkor 100 év.

2013. jan. 11. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!