Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? Szakítsak vele?
Nagy ritkán elmegyek a haverjaimmal sörözni egyet, most is ez történt...jövök haza, barátnőmön látom valami nem tetszik neki. Kérdezem mi a baja? Elkezdte, hogy miért most jövök haza és miért nem viszem magammal ilyenkor? Mert ez a haverokról szól. Aztán utalt arra, hogy szeretkezzem vele, de én elutasítottam a lecseszése után. Addig fajult a helyzet, hogy "megvert". Tudniillik küzdősportot űz évek óta, hiába vagyok keménykötésű srác, leb@szott két akkorát, hogy még most is szédülök és fáj a fejem mint az állat. Egyszerűen nem hiszem el. Mi az örgög lehet vele csajok, fiúk? Elhagyjam? Most először csinált ilyet, 1 éve vagyunk együtt. Eddig semmi gáz nem volt, nagyon odaadó volt és én is...
Ha lehet, korotokat és nemeteket írjátok bele.
Egy 26 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!