Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Nagy ritkán elmegyek a haverjaimmal sörözni egyet, most is ez történt...jövök haza, barátnőmön látom valami nem tetszik neki. Kérdezem mi a baja? Elkezdte, hogy miért most jövök haza és miért nem viszem magammal ilyenkor? Mert ez a haverokról szól. Aztán utalt arra, hogy szeretkezzem vele, de én elutasítottam a lecseszése után. Addig fajult a helyzet, hogy "megvert". Tudniillik küzdősportot űz évek óta, hiába vagyok keménykötésű srác, leb@szott két akkorát, hogy még most is szédülök és fáj a fejem mint az állat. Egyszerűen nem hiszem el. Mi az örgög lehet vele csajok, fiúk? Elhagyjam? Most először csinált ilyet, 1 éve vagyunk együtt. Eddig semmi gáz nem volt, nagyon odaadó volt és én is...

Ha lehet, korotokat és nemeteket írjátok bele.

Egy 26 éves férfi

2013. jan. 11. 03:42
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Vannak újabb fejlemények? Esetleg pofonok? Vagy élsz még egyáltalán? :D
2013. jan. 21. 22:36
 42/43 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok:) vagy màr nincs időd írni, mert te is edzésekre jársz?:D
2013. jan. 21. 22:49
 43/43 anonim ***** válasza:
2013. jan. 22. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!