Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Nagy ritkán elmegyek a haverjaimmal sörözni egyet, most is ez történt...jövök haza, barátnőmön látom valami nem tetszik neki. Kérdezem mi a baja? Elkezdte, hogy miért most jövök haza és miért nem viszem magammal ilyenkor? Mert ez a haverokról szól. Aztán utalt arra, hogy szeretkezzem vele, de én elutasítottam a lecseszése után. Addig fajult a helyzet, hogy "megvert". Tudniillik küzdősportot űz évek óta, hiába vagyok keménykötésű srác, leb@szott két akkorát, hogy még most is szédülök és fáj a fejem mint az állat. Egyszerűen nem hiszem el. Mi az örgög lehet vele csajok, fiúk? Elhagyjam? Most először csinált ilyet, 1 éve vagyunk együtt. Eddig semmi gáz nem volt, nagyon odaadó volt és én is...

Ha lehet, korotokat és nemeteket írjátok bele.

Egy 26 éves férfi

2013. jan. 11. 03:42
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg az asszonyt veri, azért teszi, mert nincs fényesre szopva, mi? Ennél kicsit bonyolultabb a dolog szerintem.
2013. jan. 11. 08:53
 32/43 anonim ***** válasza:

huh miután bevert kettőt és elkaptam volna és olyan kemémyem szétk*rtam volna hogy netovább :D

Kérdésedre válaszolva, lapát!

2013. jan. 11. 09:49
 33/43 anti paladin ***** válasza:

Összefoglalva: először lecsesz, aztán dugni akart és amikor visszautasítottad pofán vert.

a, A csaj hatalmi játékot játszik veled.

b, valami történt vele ami miatt megzakkant. Járj utána.

Én is kaptam már pofont csajtól de megérdemeltem. Viszont ha minden úgy történt ahogy leírtad, rohadt gyorsan tisztázd vele, hogy ez volt utolsó alkalom, különben repül.

2013. jan. 11. 12:37
 34/43 A kérdező kommentje:
Na megoldódott a rejtély. Az egyik idióta barátnője azt mondta neki este telefonba, hogy egy másik lánnyal látott. Aztán kiderült, hogy nagyon benézte, mert a srác csak hasonlított rám. Mondom közelről látott? Kinyomoztam, aztán kiderült, hogy nem. Ennyit a barátnőjéről. Este le is b@szom, elmegyek hozzá. Ő meg azt hitte, hogy félrelépek. Idióta nők :(
2013. jan. 11. 16:29
 35/43 anonim ***** válasza:
A pletyka.. :D
2013. jan. 11. 16:56
 36/43 anonim ***** válasza:

Felébredtél?

Mondd, nagyon fáj a fejed? :D

Szegény :DDD

2013. jan. 11. 17:02
 37/43 anonim ***** válasza:
ja, a pletyka, de én akkor is leülnék és tisztáznám vele, hogy nem előbb ütök aztán nyitom ki a számat !:)
2013. jan. 11. 17:02
 38/43 A kérdező kommentje:
Le fogok ma ülni vele este, csak most edzésen van. Lehet, hogy valaki edzi. :D Remélem nem. Igen fáj, de már csak nagyon kicsit. Nem vészes.
2013. jan. 11. 17:09
 39/43 anonim ***** válasza:
Hát, megszakadt a szívem, szegény jólelkű férfiember! :) így elbántak vele :)
2013. jan. 11. 17:11
 40/43 anonim ***** válasza:

Sajtos pogácsa :)

De psszt :)

2013. jan. 21. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!