Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? Szakítsak vele?
Nagy ritkán elmegyek a haverjaimmal sörözni egyet, most is ez történt...jövök haza, barátnőmön látom valami nem tetszik neki. Kérdezem mi a baja? Elkezdte, hogy miért most jövök haza és miért nem viszem magammal ilyenkor? Mert ez a haverokról szól. Aztán utalt arra, hogy szeretkezzem vele, de én elutasítottam a lecseszése után. Addig fajult a helyzet, hogy "megvert". Tudniillik küzdősportot űz évek óta, hiába vagyok keménykötésű srác, leb@szott két akkorát, hogy még most is szédülök és fáj a fejem mint az állat. Egyszerűen nem hiszem el. Mi az örgög lehet vele csajok, fiúk? Elhagyjam? Most először csinált ilyet, 1 éve vagyunk együtt. Eddig semmi gáz nem volt, nagyon odaadó volt és én is...
Ha lehet, korotokat és nemeteket írjátok bele.
Egy 26 éves férfi
Értem én... Ideges lett amiért még Te csitítgattad.
Meg különben is hogyan képzeled?
Figyelj... Szerintem várd meg amíg legalább bocsánatot kér. Érezze már, hogy nem helyes amit tett, mert legközelebb tovább megy és még a végén az intenzíven fogsz kikötni...
Én elmondanám neki ez volt az első és utolsó, ne éljen vissza azzal, hogy küzdősportol! Akkor máskor is ez lesz? Gondolj bele mennyi konfliktus forrás van egy együttélésben...mindig várni fogod mikor üt meg?
Vagy lehetsz szexrabszolgája is, mert különben verés jár érte:)
Sztem ez a lányok rá is vonatkozik: aki egyszer megtette, megteszi máskor is!
És igen aki küzdősportol tudni kell, hogy nem él vissza a tudásával civilben!
Vagy járj te is és ilyenkor lejátszátok :D
Igazán nincs mit.
Én már csak ilyen együttérző lélek vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!