Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? Szakítsak vele?
Nagy ritkán elmegyek a haverjaimmal sörözni egyet, most is ez történt...jövök haza, barátnőmön látom valami nem tetszik neki. Kérdezem mi a baja? Elkezdte, hogy miért most jövök haza és miért nem viszem magammal ilyenkor? Mert ez a haverokról szól. Aztán utalt arra, hogy szeretkezzem vele, de én elutasítottam a lecseszése után. Addig fajult a helyzet, hogy "megvert". Tudniillik küzdősportot űz évek óta, hiába vagyok keménykötésű srác, leb@szott két akkorát, hogy még most is szédülök és fáj a fejem mint az állat. Egyszerűen nem hiszem el. Mi az örgög lehet vele csajok, fiúk? Elhagyjam? Most először csinált ilyet, 1 éve vagyunk együtt. Eddig semmi gáz nem volt, nagyon odaadó volt és én is...
Ha lehet, korotokat és nemeteket írjátok bele.
Egy 26 éves férfi
Szerintem hagyd el, ha már most nem bír magával, mi lesz veletek később?
Arról nem is beszélve, hátha észbe kap, ha elhagyod. Ha nem, akkor nem szeretett igazán. Egy kicsit kéresd magad, nehogy már azt gondolja, hogy két pofonnal mindent elintézhet, ha épp olyanja van. ;)
34/F
Láthatóan eddig még igazi nézeteltérés köztetek nem volt, és sajnos nem is tudjátok, hogy kell egy konfliktust kulturáltan kezelni. Nem csak az ő részéről, hanem a te részedről is.
F 29
A helyedben nem gondolkoznék, ez a viselkedés tolerálhatatlan.
24/N
Visszab@szni olyan pofont, hogy megtanulja a kis ribanca, hogyha én megtisztelem őt azzal, hogy nem emelek rá soha kezet(kivétel, ha ő emel előttem!), akkor ne emeljen rám ő se...
Tényleg soha nem emeltem kezet egy nőre sem, de felháborító, hogy léteznek ilyen homo erectus nőstények, akik pofozkodnak.
"Egy 26 éves férfi"
Te nem férfi vagy, hanem egy kisfiú. Azok engedik meg ,hogy felpofozzák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!