Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a társkereső oldalakon a lányoknál?

Figyelt kérdés

18 évestől kb 24 évesig mindegyik tükörben pózolós, számomra az életet még nem komolyan vevő lányok.

24-35 évesig meg már van 1 vagy 2 gyereke, vagy már ez a korosztály 35 évtől felfelé keres férfitársat magának. (Amibe én még nem tartozok bele).

35-50 évesekig szintén pózolós életet élnek (nem tükörben). Mert érzik, hogy már idősödnek, és félnek, hogy már nem szépek, és nem találnak maguknak társat.

De ez így van a való életben is.

30/F

2013. jan. 10. 21:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mivel én már rengeteget csalódtam lányoknál az életben, ezért nagyon magasra teszem a mércét ezután. Első: az arc hasonlósága, (ami kizárt akár társkeresőn, akár a való életben) második: Ne legyen egyetemista (ez is kizárt társkeresőkön), harmadik: Ne fényképezze magát, negyedik: csak magát adja, ötödik: Ne várja azt tőlem, hogy humoros vagy netán humorista legyek (ez mindenütt kizárt), hatodik: Lehessen vele az életről komolyan beszélgetni, hetedik: Ne legyen gyereke.
2013. jan. 10. 22:21
 12/25 anonim ***** válasza:
És? Ezt most minek írod le? Senkit nem érdekel...itt akarsz társat keresni? Amúgy ajánlom, ne társkeresőn keress...
2013. jan. 10. 22:26
 13/25 A kérdező kommentje:

És? Ezt most minek írod le? Senkit nem érdekel...itt akarsz társat keresni? Amúgy ajánlom, ne társkeresőn keress...

Ha buliban keresek pl: diszkó, egy az, hogy ott a nagy zajban nem lehet ismerkedni, ha részeg az illető, akkor még a nevét sem tudom meg (ott egyébként az egyéjszakás kalandok születnek a legjobban), ha barátja van, akkor szét vagyok verve.

2013. jan. 10. 22:38
 14/25 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a szórakozó helyről is írnak. Nem innen írtam az előbb a választ, de ugyanazt írja.

2013. jan. 10. 22:42
 15/25 anonim ***** válasza:

Óriásit tévedtek, és kikérem magamnak.

Én társkeresőn ismertem meg a férjemet, és nem gondolom, hogy ordasronda vagy lúzer lennék. Ő sem az.

A gyermek handicap? 18 évesen lehet. 40 évesen már az a gáz, ha nincs. Pláne, hogy az ilyen korú férfiaknak is van már általában, és nem állnának szóba olyannal, akinek nincs. Mivel ők már nem akarnak másikat.

És az ismerettségi körömben sokan ismerkedtek így. Igenis vannak ott normális emberek, csak jól körül kell nézni.

2013. jan. 10. 22:48
 16/25 A kérdező kommentje:

genis vannak ott normális emberek, csak jól körül kell nézni.

Csak azokat észre sem veszik. Mert vagy egy szupermodell képe van fent vagy egy normális róla készült kép, amit csúnyának találnak, és már meg sem nézik az adatlapot.

2013. jan. 10. 22:53
 17/25 anonim ***** válasza:

"Igenis vannak ott normális emberek, csak jól körül kell nézni.

Csak azokat észre sem veszik. "

Nem lehet, hogy te is így teszel, ezért nem találsz megfelelő nőt ott?

2013. jan. 10. 23:04
 18/25 A kérdező kommentje:

Egyébként a társkereső oldalakat egy kicsit morbidnak találom. Válogatni a nők-férfiak között, akár csak egy webáruház alkatrészei között. Ez tetszik, akkor megveszem.

Valamint fizetős mind, de arra nincs garancia, hogy az 1500 forintos sms áráért megtalálom az igazit.

2013. jan. 10. 23:06
 19/25 A kérdező kommentje:

Csak azokat észre sem veszik. "

Nem lehet, hogy te is így teszel, ezért nem találsz megfelelő nőt ott?

Az a baj, hogy a fele, amit írtam, mind szupermodell képe, vagy nem akar gyereket, még a jövőben sem. Vagy mind 300 km-re lakik tőlem.

2013. jan. 10. 23:09
 20/25 A kérdező kommentje:
Vagy, aki normális lenne, az már vagy 4 hónapja nem lépett be megnézni az adatlapját.
2013. jan. 10. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!