Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható ilyen esetben, hogy valaki törölje magát egy társkereső oldalról? (lent)
Egy hete ismertem meg egy pasit,jól elvagyunk,mindketten komoly kapcsolatot keresünk elvileg. Történt már egy s más,és tényleg jól érezzük magunkat együtt.
De még mindig fent van a társkeresőn,ahol megismertem. Nekem ez furcsa,mert én ha valakivel komolyan gondolom,akkor mindig törlöm magam az ilyen helyekről.
És ezt neki is elmondtam.
Mit gondoltok,tényleg nagy elvárás ez,vagy a pasi nem akar igazán komoly dolgot,és még nézelődik,keresgél? Mert ezzel sincs gond,csak akkor ezt meg lehet mondani és akkor én is másképp alakítom a dolgaimat.
Még mielőtt valaki belémkötne,azért nem töröltem magam én sem eddig,mert ha a másik nem hozza meg ezt az "áldozatot" akkor nekem mért kéne?! Hozzáteszem,én nem nézelődöm,mert próbálok rá koncentrálni csak.
Én túlzom el,vagy mást is zavarna ez?
"Még mielőtt valaki belémkötne,azért nem töröltem magam én sem eddig,mert ha a másik nem hozza meg ezt az "áldozatot" akkor nekem mért kéne?! "
lehet ő is lát téged és ugyanezt gondolja... beszéljétek meg?
Kezd el te, töröld magad. Addig ne várd el a másiktól.
Azon kívül 1 hét után még a nevedet sem jegyzi meg rendesen, még akkor sem, ha történt egy s más... Honnan tudná, hogy komolyan gondolja-e veled? Te honnan tudod, hogy komolyan gondolod vele? Majd pár hónap után felmerülhet a kérdés, hogy na ez talán komoly lesz...
7. kommentedre reagálva:
ha szerinted ő nem akkor semmi komolyabbat, akkor ne menj el vele olyan messzire, amilyen messzire szíved szerint csak akkor mennél, ha komolyan gondolná. azért a nőknek is van választásuk, az csak önámítás, h minden a pasikon múlik, akik kihasználják a szegény nőket. ez az érzésed vele kapcsolatban? akkor húzd be a kéziféket!
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!