Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvárható ilyen esetben, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható ilyen esetben, hogy valaki törölje magát egy társkereső oldalról? (lent)

Figyelt kérdés

Egy hete ismertem meg egy pasit,jól elvagyunk,mindketten komoly kapcsolatot keresünk elvileg. Történt már egy s más,és tényleg jól érezzük magunkat együtt.

De még mindig fent van a társkeresőn,ahol megismertem. Nekem ez furcsa,mert én ha valakivel komolyan gondolom,akkor mindig törlöm magam az ilyen helyekről.

És ezt neki is elmondtam.

Mit gondoltok,tényleg nagy elvárás ez,vagy a pasi nem akar igazán komoly dolgot,és még nézelődik,keresgél? Mert ezzel sincs gond,csak akkor ezt meg lehet mondani és akkor én is másképp alakítom a dolgaimat.

Még mielőtt valaki belémkötne,azért nem töröltem magam én sem eddig,mert ha a másik nem hozza meg ezt az "áldozatot" akkor nekem mért kéne?! Hozzáteszem,én nem nézelődöm,mert próbálok rá koncentrálni csak.

Én túlzom el,vagy mást is zavarna ez?

2013. jan. 5. 14:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
1 hét után mi a jó eget vársz te? Hogy megkérjék a kezed? Gyakorlatilag még nem ismer téged. a dolog másik része, hogy "történt már egy s más"... Hát ne csodálkozz, ha nem vesz túl komolyan és inkább olyat keres, aki nem dobja szét a lábát a 2. randin. Szerintem ezért nem is törölte magát, mert tovább keres. Téged meg addig elreszelget.
2013. jan. 5. 16:19
 22/32 anonim ***** válasza:
de az belefér az értékrendedbe, hogy nem mélyérzésű? vagy az mindegy csak legalább a párodnak hívhasd. lol
2013. jan. 5. 16:19
 23/32 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen egyértelmű, mi folyik itt. A kérdező egy ragacs, előadta a pasinak már a 2. randin, hogy ő mennyire komolyan gondolja és ő épp ezért már törli is sebtiben magát, mert ezennel befejezte a párkeresést. Aranyanyám, ne csodálkozz, hogy a pasi nem gondolja veled komolyan. Én nő vagyok, de szerintem pánikrohamot kapnék, ha egy pasi 1 hét után közölné, hogy akkor mi most "komoly" kapcsolatban vagyunk.
2013. jan. 5. 16:23
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem várhatsz el olyan dolgot amit te nem teszel meg.Ha töröltetnéd magad akkor jogosan várnád el hogy ő is ezt tegye,de igy nem.Ő csak annyit lát hogy nem törölteted magad,aztán te azt mondasz neki amit akarsz ő meg vagy elhiszi vagy nem.

Mi is neten jöttünk össze,nem volt ebből gond,nem kellet azon spekulálnom hogy egy pár vagyunk vagy nem,ő keresgél vagy nem.

2013. jan. 5. 16:24
 25/32 A kérdező kommentje:
Nem volt szex és ezt nem is értem honnan veszik itt sokan.Mindegy ezt is megoldom,mint ahogy eddig is megoldottam.Találok majd olyat aki komolyan gondolja,őt meg dobom,mert nekem ez így nem jó!
2013. jan. 5. 16:28
 26/32 anonim ***** válasza:

Történt már egy s más

Ebből gondolták többen hogy lefeküdtél vele.

Szerintem is dobd,jobban fog járni.

2013. jan. 5. 16:41
 27/32 anonim ***** válasza:
De mit gondoljon komolyan 1 HÉT! ismeretség után??? Ez a kérdés egy vicc. Hány éves vagy, 15? Hányszor találkoztatok, egyszer?
2013. jan. 5. 17:08
 28/32 anonim ***** válasza:
De 1 hét után hogy a fenébe várhatod el bárkitől is, hogy komolyan gondolja cseszdmeg? Gyakorlatilag még nem is ismer téged. De jobb is, ha dobod, megkíméled egy idiótától. Legalább eggyel kevesebb lelki sérült pasi lesz, aki nem akar majd kapcsolatot, mert kikészítette egy kretén p*csa.
2013. jan. 5. 18:04
 29/32 anonim ***** válasza:

"Történt már egy s más

Ebből gondolták többen hogy lefeküdtél vele."

Vagy szex, vagy valami, ami több mint egy csók. Ami viszont több, mint amit szerintem valaki 1 hét alatt összehoz, ha komolyan gondolja.

2013. jan. 5. 18:36
 30/32 anonim ***** válasza:
a történt már egy s más azt jelenti, h eljutottatok az ágyig és kb minden megtörtént, max a szó szoros értelmében vett aktus nem. ezt jelenti, te is ezt akartad kifejezni ezzel, csak sz.rul jött ki, ezért most visszakozol :)
2013. jan. 5. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!