Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire ciki a társkereső?
Vidéki vagyok. Itt atom ciki. :)
De budapesti, miskolci, egri barátnőim nem tartják annak, sőt regisztrált felhasználók xy társkereső oldalon és ezt nem is szégyellik, még a család is támogatja őket. Egy barátnőm 3 év után férjhez is ment az egyik társkereső oldalon talált pasashoz. A másik meg már 2. éve együtt van egy fiúval akivel szintén ott ismerkedett meg. Akadnak komoly kapcsolatra vágyó felhasználók rajta, ez biztos.
Én is szeretnék regisztrálni rá, de valahogy bennem van ez a vidéki "sanzon", hogy milyen ciki már az, ha egy ismerős felfedez valamelyik oldalon. :)
Évek óta eljárok bulizni, rendes egyetemista életet élek de még nem jött szembe az a férfi, akivel hosszú távon együtt tudnék lenni. Lehet, hogy bennem van a hiba, de úgy érzem valamilyen más, nagyobb ismerkedési fórumra is szükségem van.
22/L
Hozzá tenném:
A való életben ha valakivel összefutsz egy szórakozó helyen, sokszor a külsőd miatt ítélnek meg és már arra sem hajlandóak, hogy megpróbáljanak beszédbe elegyedni veled. Velem is voltak már így és én is estem már ebbe a hibába, aztán kiderült, hogy lehet, hogy a srác nagydarab, kopasz, és morcos képű, de valójában művészlélek, a légynek sem ártana és azért kopasz mert gyermekkorában ekcémás volt a fejbőre és bár elmúlt neki, de a hajtól egy idő után visszajönnek a tünetek.
Szóval a látszat néha csak. Azért társkeresőn meg meg van az a lehetőség, hogy hosszasan elbeszélgetsz az illetővel és csak utána mutatsz neki képet. Ez nekem elég szimpatikus. :)
sztem ne foglalkozz azzal, mások mit gondolnak arról ha társkeresőre teszed fel magad.
sztem nem ciki, én is egyedülálló vagyok és mondták már mások h ezen csodálkoznak kicsit, mert tökre értelmes férfi vagyok. amúgy nekem nem stílusom társkereső oldalra regisztrálni, de a lényeg, attól, h nem találtál még senkit, attól még lehetsz teljesen értelmes, szóval nem feltétlen azok regisztrálnak ott, akikkel vmi gond van. meg amúgy is mi az, h gond van vkivel, sztem senki nem tökéletes.
Én is mostanság akartam feltenni egy hasonló kérdést, mivel egyik lány ismerősöm (aki amúgy elég jól néz ki) pár napja "poénból" beregisztrált, de már randizni fog a jövő héten. Holott korábban váltig állította, hogy most egy ideig nem kell neki senki, jó sok srácot le is pattintott "élőben".
De csodák csodája, a neten rögtön összejött... Amúgy ő mondta, hogy naponta 30-50 levelet kapott úgy, hogy KÉPET NEM TETT FEL (vagyis tett fel, de nem látható, csak azoknak, akiknek megengedi). Nem is olvasgatta el mindet és sok kifejezetten "gáz" hapsi van. Például 8-9 évvel fiatalabb tinifiúk, vagy 30-cal idősebb házas, perverzek, egyéjszakások stb. De végül ráírt 1 srác akinek a képe(!) megfogta, mert valami félisten volt, így nem mondhatott nemet...
Ezt az utóbbi pár mondatot főleg a fiúknak írom.
Vagyis ha lány vagy, akkor a heti 100-ból biztosan lesz előbb-utóbb egy kívül-belül normális egyed.
A fiúknak viszont nagyon "gáz" a dolog. Ha valaki nem próbálkozik (értsd nem küldi orrba-szájba a leveleit), akkor rá se néznek, mivel a lányok teljesen el vannak "árasztva a rajongókkal", ezért idejük se lenne keresgélni, mert azzal elmegy a napjuk, hogy azokat megnézzék, akik rájuk írtak. Vagyis nem nagyon fognak keresgélni... A 1000 elküldött üzire a minimális válasz/elutasítás pedig a legeslegnagyobb macsók kivételével mindenki önbizalmát aláaknázzák. Még egy külsőre 8/10-es hapsinak is vért kell izzadnia, hogy valaki összejöjjön, egy "mezei jóképű" srácnak már esélye sincs. Az "átlagosakról", ne adja Isten a "nem férfiasakról" pedig nem is szólok, béke poraikra.
A kérdésedre válaszolva:
Ha lány regisztrál be: POÉN (ami amúgy komolyra fordul, ha megvan Mr. Tökéletes)
A fiúknak pedig: GÁZ
24F
Poén a lányoknak, gáz a fiúknak? :)
Ez érdekes megállapítás. "Felénk" azt mondják, hogy a lánynak ciki, egyből ribanc lesz belőle, míg a férfiaknál megmosolyogják a próbálkozást és közben úgy vannak vele "a kis casanova". Esküszöm, hogy így van. :)
nem tudom mennyire gáz, én használtam, használom 2-3 éve.
Túl sok szerencsém nem volt mondjuk vele, mert nem lehet annyira megismerni az embert, illetve ha meg is ismertem akkor közel is kerültem hozzá érzelmileg, aztán ez általában az első randin szét is hullott, mert teljesen más kép volt a fejemben, pedig kamerán láttuk azért egymást, de az nem olyan. Aztán most úgy tűnik egy komolyabb is kialakult, szóval van remény :)
Végül is annyira nem ciki, ez is csak egy eszköz. De ahogy fentebb is irta valaki, itt is inkább a lányoknak könnyű a dolog, "csak" ki kell válogatni a sok aberrált pasi közül a ritka kivételt, aki bejön nekik.
23F
Nem olvastam végig az egészet, bocs:)
én is fent vagyok, és fent voltam már 10 évvel ezelőtt is. Akkor mindenki röhögött rajtam, meg lecikizett...
most ezek az emberek is fent vannak...:)
okoska31!
Köszönöm. A válaszod mindent magába foglalt, amit tudni szerettem volna. :) Csak nem olyan ciki ez... egykor én is elítéltem aztán rájöttem, hogy nem is olyan rossz ez, és mára már nagyon is támogatom a társkereső oldalakat.
egyáltalán nem ciki:) hidd el. több ismerősöm van akik így jöttek össze. volt osztálytársam és a vőlegénye 3 éve együtt vannak, most várnak babát.
egyik barátnőmnek 5 és fél éves kapcsolata volt társkeresőről
én is társkeresőn ismertem meg a nagy őt, több mint 2 és fél éve, azóta már 1 éve házasok vagyunk:)
nekem ne mondja senki, hogy ciki, mert 1. nem az. 2. nem érdekel:) még ha az lenne akkor sem.
én úgy gondoltam megpróbálkozom vele, és nem fogok látatlanban elítélni valamit amit ki sem próbáltam. nem akartam 30 x évesen egyedül lenni és azon sírni hogy magányosan halok meg...hanem cselekedtem.
nekem megérte:)
26/N
Az utolsó válaszolónak!
Sikerült meggyőznöd! :)) Köszönöm a válaszokat! (De még nyugodtan jöhetnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!