Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jár az exemmel de van más is többi lent. Ez normális?
Figyelt kérdés
Dobtam a fiút utána rá 2 héttel összejött az lbmmel. Nem bánom hát legyenek boldogok nekem ebbe nincs beleszólásom nem is izgatott különösebben főleg hogy azóta lett barátom. Csak az a baj hogy a fiú azt kérdezgeti az osztálytársainktól (merthát egy osztályba járunk mindannyian) hogy ha én megkérdezném hogy akar-e velem megint járni akkor igent mondjon-e.. Hát ezt megtudta az barátnőm elég kivan szegény tőle h csak megfordul a fejébe.. de előtte nyíltan megmondta neki hogy még mindig szeret engem. Ilyen téren szegény csöki és ezzel is jól megbántotta de nem esett le neki. A barátnőm pedig ha felhozzuk a többi barátnővel a témát mondja hogy szeretik egymást a többi duma. de félünk hogy átveri szegényt. Help!2013. jan. 10. 16:31
1/1 anonim válasza:
Először is, írj vesszőt néha, mert így nehéz olvasni a kilométeres sorokat.
Másodszor pedig, miért is dobtad a srácot?
A barátnőd pedig amúgy tiszteletben tarthatta volna, hogy elvégre a te volt barátod, ilyenekkel nem jövünk össze!
A fiú meg minek jár a barátnőddel, ha téged szeret? Biztosan azt hiszi, hogy rajta keresztül visszaszerezhet téged.
Az lenne a legésszerűbb, ha a barátnőd is kidobná, mert nem tudom, mit érezhet, hogy olyan pasi kell neko, aki nem is őt szereti... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!