Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy az új pasimat az exemmel hasonlítgatom? Meddig?
Figyelt kérdés
Az exemmel két évig voltam együtt, miután szétmentünk elég hamar jöttem össze a mostanival. (Nem így terveztem, de nem lehet ezt tervezni.)2011. júl. 19. 12:08
1/6 anonim válasza:
Is-is.Nem normális azért, mert úgy tűnik nem heverted ki a másik pasit.Minden férfi más, nincs 2 ugyanolyan ember, nagy hiba egymáshoz hasonlítgatni, inkább keresd mindenkiben az egyediséget
És normális is lehet,hiszen a rossz kapcsolatokból okul az ember, ha a régit és mostanit összehasonlítod, tudod h mit nem szabad az újban elszúrni....
3/6 A kérdező kommentje:
12:11: Ettől féltem :(
2011. júl. 19. 12:14
4/6 A kérdező kommentje:
És mi a megoldás?
2011. júl. 19. 12:15
5/6 anonim válasza:
ha nem mondod neki, akkor nem olyan gáz, de tényleg el kéne felejtened. ahogy hasonlíthgatod, egyre jobban emlékszel rá
6/6 anonim válasza:
én a mai napig hasonlítgatom a férjemet az elsö nagy szerelmemmel (3 évig jártunk). 5 éve annak, hogy vége lett, mi 2 éve vagyunk együtt. De nem neki mondom, csak magamban megjegyzem, mennyivel jobban szeretem a férjemet, mennyivel rendesebb stb. De szerintem még mindig a sértettség beszél belölem, (azon kívül, hogy igaz) ez hosszú hogy miért.
Szerintem normális dolog, lehet hogy elmúlik, lehet hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!