Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különbség vagy hasonlóság?
Általánosságban kérdezem, hogy szerintetek akkor jobb egy kapcsolat, ha a felek különböznek, vagy ha hasonlítanak (belső tulajdonságokra gondolok) ?
Nálatok hogy van ez a dolog? Közös hobbik, ... vagy ellentétes érdeklődés?
köszi (írjatok igent is) :DD
Exemmel ég és föld voltunk, épp ezért apróságokon is képesek voltunk halálra marni egymást. Végül a szakítás oka is ez lett, totál másképp képzeltük el az életünket, és a rengeteg marakodás eltávolított minket.
Mostani párommal csont ugyanolyanok vagyunk, még a szeretett/utált ételek is teljesen megegyeznek. Ő olyan, mint én, csak fiúban. El sem tudom képzelni, hogy min tudnánk összeveszni (hacsak nem azon, hogy "miért értesz már megint egyet velem?" :D), tökéletes a harmónia közöttünk.
Ezek alapján én a hasonlóságra szavazok :)
25N - 25F
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Azt hallottam, hogy az ellentétek kiegészítik egymást. Ezek szerint ez csak rövidtávú kapcsolatoknál működik (bár lehet, hogy ezt is megtudná cáfolni valaki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!