Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néztek ki azok a srácok/férfiak, akikkel jártatok, vagy aki tetszett nektek? Volt köztük hasonlóság?
Magas homlok, mélyen ülő szemek, fehér bőr és 180 körüli magasság, se felette se alatta nem túl jó. Na meg egészséges benyomás ami alatt nem a kondizást értem.
21/N
lilanyuszi lol?
magamra ismertem, de 15centivel magasabb vagyok mondjuk :D
Én is pasi vagyok és nekem is ugyanaz a kategória jön be: sötétbarna/fekete haj, zöld szemek, nagyon szép arc, kicsit húsosabb alak. Néha megnézek egy másformát is, de az nem érdekel annyira.
43F
ex #1
190 magas, barna hajú, barna szemű, mérnöknek készül, skorpió jegy, érett/normális gondolkodású, makacs, birtokló, udvarias, nem feltétlen őszinte
ex #2
170 magas, vörös hajú, zöld szemű, érettségije épphogy, bika jegy, többféle addikció, gyerekes, tapasztalt, humoros, olyan macsó típus :)
next
180 magas, szőke hajú, kék szemű, mérnöknek készül, skorpió jegy, érett/normális gondolkodású, makacs, birtokló, tapasztalt, túlzottan (néha bántón-nemcsakvelem-) őszinte
külsőre konkrétan semmilyen hasonlóság köztük :D viszont a vörösek a gyengéim, de most pl a szőkéket is észreveszem, pedig eddig egyáltalán nem kedveltem őket. nem hiszem, hogy nálam ettől függne a párválasztás :D
21L
Mindegyiket Dávidnak hívták:'DDD De ez teljesen véletlen:D
Amúgy nem, a pasiaim között nem volt sok hasonlóság:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!