Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hasonlóságok és különbözőségek vannak köztetek és a párotok között?
Figyelt kérdés
Nem külső tulajdonságokra gondolok, hanem pl. zenei ízlés, szabadidős elfoglaltság, ilyesmi.2012. febr. 8. 14:23
1/4 anonim válasza:
semmi hasonlóság :D az ellentétek vonzzák egymást. max annyi, hogy mindig egyszerre vagyunk betegek.
2/4 anonim válasza:
Zenei izlés, hobby, vallás, életről való felfogás, gondolkodás módunk hasonló a feleségemmel.
Hát most így nem tudok semmit ami húú de nagyon különbözne, talán az, hogy ő szereti az olcsóbbat venni mindenből, én meg a középkategóriát, ezért nem mindig együtt vásárolunk be :)
Bár összecsiszolódtunk 10 év alatt :)
3/4 anonim válasza:
Hát amikor megismertük egymást csak az ellentéteket láttuk, most már azért látjuk hogy van valami közös bennünk xD Zenei ízlésünk néhány ponton összeér. Őt nem igazán tudja lekötni semmi, engem kb. minden (mint pl ez az oldal is :D) Más a humorérzéke is, de azért van amit mindketten szeretünk. Ő eléggé szkeptikus (bár már nem annyira) én meg úgy vagyok vele hogy megpróbálok semmiről nem véleményt alkotni. Különbözünk is de hasonlítunk is valamennyire. Elég régóta együtt vagyunk már :)
4/4 A kérdező kommentje:
Én most randizgatok egy fiúval. Zenei ízlésünk eléggé eltér, habár vannak benne közös pontok, olyan zene, amit mindketten meghallgatunk. Filmek terén is eléggé különbözünk. Nem tudom, lenne-e olyan film, amit közösen néznénk meg a moziban. :)
2012. febr. 27. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!