Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak azert van velem, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azert van velem, mert gyereket akar, de nem szeret?

Figyelt kérdés
Van baratom ,kicsit tobb,mint 1 honapja vagyunk egyutt.O azt mondja nekem,hogy szeret,meg bla bla bla..EN nem hiszem el,mert mindig a volt baratnoerol beszel nekem,akivel 2 evig volt egyutt.En nagyon bele zugtam,o mar gyereket akar velem,ossze akar velem koltozni mar most o.O Azt mondja ,hogy neki nagyon rossz erzes,hogy a korabeli baratai mar eljegyeztek a baratnoiket ,meg mar van aki babat var,o meg semmi.Mindennap felhozza nekem,es,ha mondom,hogy koran van,akkor kiakad meg stb..Azt mondja,hogy komolytalan vagyok ,pedig nem.Ti vele maradnatok igy is ,hogy csak azert van veletek egy pasi ,mert gyereket akar?Azt mondja,hogy,ha terhes lennek,akkor nagyon oda figyelne ram addig,meg hercegnokent elnek.Nem tudom mit csinaljak.En 20,o 27
2013. jan. 9. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
még most szabadulj meg tőle... egy hónap után gyereket akar, de közben meg folyton a volt barátnőjéről beszél neked? Milyen ember az ilyen? Szerintem valami gond van a fejében és neked is, ha nem lépsz még most, mielőtt eldugja a gyógyszered és tényleg csinál neked egy gyereket!
2013. jan. 9. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Menekülj. És ezt vedd szó szerint.
2013. jan. 9. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg lépj le, különben be fog hálózni, felcsinál aztán meg egyedül maradsz a gyerekkel 20-21 évesen. Kinek lenne az jó? Komolytalan ez az ember és különben is szerintem nem azért kell családot alapítani, mert már a velünk egy idős barátainknak már van férje/felesége, gyereke, hanem mert tényleg szeretjük a másikat, felnőttünk (agyban is) a családalapításra, mert bizony sok-sok felelősséggel jár egy gyerek. 1 hónap járás után pedig nem szokás felhozni ilyeneket még akkor sem, ha 2 ember fülig bele van szerelmesedve a másikba, hát még így hogy az exéről beszél.. Szabadulj, amíg nem késő! Ha együtt vagytok nagyon figyelj oda, hogy védekezik-e meg ilyenek!!
2013. jan. 9. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Kislány.Találsz te jobbat is.
2013. jan. 9. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd ott mindenképpen!
2013. jan. 9. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!