Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom gyereket akar! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom gyereket akar! Nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom 21éves én pedig 19éves vagyok, mindketten iskolába járunk!

Ő szeretne már gyereket, én is szeretnék csak félek bevállalni a semmire!

Ráadásul, 3hónapja vagyunk együtt, nekem ő az igazi, korábban is voltunk már együtt 2hónapot, csak kitettem mert megcsalt, majd végül megbocsájtottam, mert szerettem!

Ezért is félek, bár nagyon megbánta, de ez nem elegendő!

Veszekedtünk is már rajta hogy nem akarok tőle gyereket,nem szeretem őt stb hülyeség! Pedig megindokolom hogy miért nem, nem akarok szülő nyakára menni, de még csak albérletet sem szeretnék fizetni!

2011. nov. 17. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"nekem ő az igazi, korábban is voltunk már együtt 2hónapot, csak kitettem mert megcsalt, majd végül megbocsájtottam, mert szerettem! "

Ne szülj gyereket!!Amit idéztem,ez már bőven elég lenne indoknak,de még túl fiatal vagy hozzá,ráadásul a semmire,tényleg nem jó ötlet.22/F

2011. nov. 17. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

ti hülyék vagytok!

ennyi idősen gyereket?

pár hónapos kapcsolatra?

megcsalással együtt?

2011. nov. 17. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Még egy háziállatot is necces lenne bevállalnotok, nemhogy gyereket! Nem nevezném egy hosszútávú, stabil kapcsolatnak a Tieteket, és a megfelelő egzisztenciának nyoma sincs...
2011. nov. 17. 19:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
hogy mit tegyél? a gyerekvállalásba semmiképpen se menj bele.
2011. nov. 17. 19:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

1->a Vér nem Vállik vízzé!!! ezt a megcsalásra értem

2->19 vagy ő 21, iskolába jártok.. miböl eteted azt a gyereket..?? anyádnak szülsz vagy magyadnak..??

3->2+3hónap alatt az ember nem igazán mutatja ki a foga fehérjét ahoz még kell egy kis idő habár úgylátszik h a párod má kimutata h emberileg egy akkora 0 hogy megcsal

4->Lehet akárhány pasid,hozzámehetsz ,el is válhatsz !!DE egy gyerek az egy gyerek és netántán egy apanálkül kell mejd felnevelned ugy hogy nincs semmid?!

5->szerintem meg a Drága párod ezzel a gyerek szöveggel akar levenni a lábadról hogy feledésbe merüljön a félrelépése.. ne legyél naiv kislány ,hiddel még lesz egy pár olyan sráv aki majd az idazi lesz de inkább várj és jól válaszd meg milyen embernek szülsz te gyereket!!!

2011. nov. 17. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
URAMISTEN! Tudod mit? Szülj neki a semmire!Egy Máté Péter szám jut eszembe rólatok:Két összeillő ember!
2011. nov. 17. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A párod ezzel akar magához láncolni, ám ez a lánc igen tüzes lenne, és mindkettőtök életét tönkretenné.

Lehet, hogy fél év múlva már elhagyna, a gyereket meg ott hagyná a nyakadon, gyerektartást meg nem fizetne.

2011. nov. 17. 20:00
 8/14 L.Szilárd ***** válasza:
100%
Röviden: Lépj ki ebből a kapcsolatból minél előbb!
2011. nov. 17. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyereket, iylen korban b@szod??!! Iskolások vagytok az isten szerelmére... Gondolkozzon már az ostoba kanod.

Még huszonévesen is korai, főleg a mai gazdasági helyzetben.

Majd harmic körül, de legkorábban a huszas éveitek végén...

Nem a tizes éveitek végén OMG!

Hogy mit tegyél? Nemtudom. Azt viszont igen, hogy mit NE tegyél! Ne szülj gyereket!!! Ha emiatt kidob, húzzon a pics*ba! Tönkre tenné a TE életedet! Mert te maradsz ott a gyerekkel mikor a pár hónapos kapcsolat megtörik, otthagy. És ott leszel huszonévesen gyerekkel, dolgozni nem tudsz menni, párt nagyon nehezen találsz majd és szüleid nyakán fogsz élni életed végéig!

GONDOLKOZZ!!!

21F

2011. nov. 17. 20:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ráadásul, 3hónapja vagyunk együtt, nekem ő az igazi, korábban is voltunk már együtt 2hónapot, csak kitettem mert megcsalt, majd végül megbocsájtottam, mert szerettem!"

Összeilletek!!!!!!

2011. nov. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!