Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gyereket akar! Nem tudom, mit tegyek?
A párom 21éves én pedig 19éves vagyok, mindketten iskolába járunk!
Ő szeretne már gyereket, én is szeretnék csak félek bevállalni a semmire!
Ráadásul, 3hónapja vagyunk együtt, nekem ő az igazi, korábban is voltunk már együtt 2hónapot, csak kitettem mert megcsalt, majd végül megbocsájtottam, mert szerettem!
Ezért is félek, bár nagyon megbánta, de ez nem elegendő!
Veszekedtünk is már rajta hogy nem akarok tőle gyereket,nem szeretem őt stb hülyeség! Pedig megindokolom hogy miért nem, nem akarok szülő nyakára menni, de még csak albérletet sem szeretnék fizetni!
20:07 válaszra:
Teljes mértékben egyet értek veled. Magam részéről párkeresésben vagyok, és azt kell mondjam, hogy kizáró okként kezelem a gyereket. Ok: mivel akár mennyire is neveli esetleg önállóan a gyereket, nem kérve segítséget, nekem akkor is plusz terhet, költséget jelent. Mivel nem vehetem semmibe az esetleges párom gyerekét. Így azért ajándékot kell vennem neki, nem kérhetem mindig, hogy bízza valakire a gyerekét, meg sok okot lehetne még felhozni.
Sajnos anyagilag meg nem állok úgy, hogy ilyen plusz költségeket feltudjak vállalni. Tehát ezeket a dolgokat is vedd figyelembe.
Így maradok az első megállapításomnál: Ilyen embert el kell hagyni, főleg ilyen idősen, és ilyen előzményekkel. Van még időd megtalálni az Igazit.
27 F
Ráadásul, 3hónapja vagyunk együtt, nekem ő az igazi, korábban is voltunk már együtt 2hónapot, csak kitettem mert megcsalt, majd végül megbocsájtottam, mert szerettem!"
Én is pont ilyennek képzelem az "igazit"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!